Flere enheder reagerer på "Hey Google"

Hvis du siger "Hey Google" i nærheden af to eller flere enheder, f.eks. din Google Nest- eller Google Home-enhed og din Pixel Tablet eller Pixel-telefon, aktiveres flere enheder muligvis. Det skal helst kun være én af enhederne, der reagerer.

Google vælger den bedste enhed til at reagere på baggrund af forskellige faktorer, f.eks.:

• Enhedens afstand
  • Type af anmodning
  • Enhedens egenskaber

Trin 1: Opdater din Google-appversion

1. Åbn Google-appen Search Icon på din telefon eller tablet med indbygget Assistent.
  2. Tryk på din profil og derefter Indstillinger og derefter Om.
  3. Tjek versionsnummeret.
    1. Hvis din version er ældre end 6.5, skal du gå til siden for Google-appen.
    2. Tryk på Opdater.

Trin 2: Føj den samme konto til begge enheder

Vigtigt! Hvis den telefon, der reagerer, ikke er din, løser denne vejledning ikke problemet.

Hvis du har flere Google-konti, skal du føje den konto, du brugte til konfigurationen af Google Home, til din enhed.

Trin 1: Tjek, hvilken konto du bruger i Google Home
  1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen på din enhed med indbygget Assistent.
  2. Hold fingeren på skærmen.
  3. Øverst til højre skal du trykke på og derefter Genkendelse og deling og derefter Tilknyttede konti.
  4. Tjek de Google-konti, der er knyttet til denne specifikke enhed.
Trin 2: Føj kontoen til din enhed
  1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen på din enhed.
  2. Tryk på dit profilbillede eller forbogstav øverst på skærmen.
  3. Til højre for mailen skal du trykke på menupilen Down Arrow efterfulgt af Tilføj en anden konto.
  4. Følg vejledningen for at tilføje din konto.
    • Når du har tilføjet kontoen, behøver du ikke forblive logget ind.

Få mere hjælp, eller send feedback

Få hjælp til Google Nest-enheder

Kontakt os

1. Gå til Hjælp til Google Nest på din enhed.
  2. Tryk på Kontakt os øverst til højre.
  3. Vælg, hvordan du vil kontakte os.

Send feedback

Din feedback hjælper os med at løse problemet. Se, hvordan du sender feedback om Google Nest.

Gå til hjælpeforummet

Du kan stille spørgsmål og finde svar i hjælpeforummet for Google Nest.

Få hjælp til Pixel- og Nexus-telefoner

Kontakt os, eller send feedback

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Support øverst til højre.
  3. Vælg en kontaktmetode:
    • Ring til os.
    • Chat med os online.
    • Send feedback.
      • Din feedback hjælper os med at løse problemet.

Gå til hjælpeforummet

Du kan stille spørgsmål og finde svar i Googles hjælpeforum.

Få hjælp til Pixel Tablets
  1. Gå til Hjælp til Google Pixel Tablet på din Pixel Tablet.
  2. Tryk på Kontakt os.
  3. Vælg, hvordan du vil kontakte os.
Du kan stille spørgsmål og finde svar i hjælpeforummet for Google Pixel Tablet.
Få hjælp til andre Android-telefoner

Send feedback

1. Åbn Google-appen Search Icon.
  2. Nederst på startskærmen skal du trykke på Mere efterfulgt af Send feedback.
  3. Angiv oplysninger om dit problem.
  4. Tryk på Send Send.

Din feedback hjælper os med at løse problemet.

Gå til hjælpeforummet

Du kan stille spørgsmål og finde svar i Googles hjælpeforum.