Slik brukes og beskyttes dataene dine med Tjenester for stemmekommando

Vi samler inn noe informasjon via Tjenester for stemmekommando for å gi deg personlige resultater.

Viktig: Du trenger ikke Google Søk- eller Google Chrome-appen for å bruke Googles Tjenester for stemmekommando.

Slik bruker vi data for å gi opplevelsen din et personlig preg

Tjenester for stemmekommando samler inn visse typer informasjon for å forstå forespørslene dine og utføre handlinger på enheten din. Vi kan bruke informasjon fra Google Play-tjenester, Google-kontoen din og enheten din. Noe av det som samles inn via Tjenester for stemmekommando, er

• transkripsjoner av kommandoer du sier eller skriver inn til Google-assistenten
  • informasjon fra kalenderaktivitetene dine (for oppgaver som er relatert til kalenderen)
  • navnene og telefonnumrene til kontaktene dine (for anrop)
  • e-postadressen din (for å synkronisere kontoen din og enkelte innstillinger)
  • noe telefoninformasjon (for analyse og feilsøking, deriblant krasjlogger og diagnostikk)

Vi behandler dataene dine i samsvar med personvernreglene våre.

Slik beskytter vi dataene dine

Data som samles inn via Tjenester for stemmekommando, krypteres under overføring. Dataene dine er private og sikre når de overføres mellom enheten din, Google-tjenestene og datasentrene våre.

Slik kontrollerer du aktiviteten din i Tjenester for stemmekommando

Du kan slette samtaler med Google-assistenten fra Min aktivitet-siden. For å slette noe av eller all aktiviteten din, gå til Min aktivitet.