Sådan bruger og beskytter Stemmestyrede tjenester dine data

Stemmestyrede tjenester indsamler visse oplysninger for at levere personligt indhold.

Vigtigt! Googles Stemmestyrede tjenester kræver ikke Google Søgning eller Google Chrome-appen.

Sådan bruger vi dine data til at tilpasse din oplevelse

Stemmestyrede tjenester indsamler visse oplysninger for at forstå dine anmodninger og udføre handlinger på din enhed. Vi kan bruge oplysninger fra Google Play-tjenester, din Google-konto og din enhed. Stemmestyrede tjenester indsamler f.eks.:

• Transskriptionen af kommandoer, som du siger eller skriver til Google Assistent.
  • Oplysninger fra dine kalenderbegivenheder i forbindelse med kalenderrelaterede opgaver.
  • Dine kontakters navne og telefonnumre i forbindelse med opkald.
  • Din mailadresse for at synkronisere din konto og nogle indstillinger.
  • Nogle telefonoplysninger til analyse- og fejlfindingsformål. Dette kan omfatte nedbrudslogs og diagnostik.

Vi behandler dine data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Sådan beskytter vi dine data

Data, der indsamles i Stemmestyrede tjenester, krypteres under overførsel. Dine data er private og sikre, når de flyttes mellem din enhed, Googles tjenester og vores datacentre.

Sådan administrerer du din aktivitet i Stemmestyrede tjenester

Du kan slette samtalerne med Google Assistent på siden Min aktivitet. Gå til Min aktivitet for at slette dele af eller al din aktivitet.