Sådan beskytter Google Assistent dit privatliv

Google respekterer og beskytter dit privatliv ved hjælp af en stærk sikkerhedsinfrastruktur, ansvarlig databehandling og brugervenlige privatlivsværktøjer, der giver dig styringen. Google bruger dine oplysninger til at gøre tjenester som Google Assistent mere nyttige og tilpassede for dig. Vi har udviklet styringselementer, der er nemme at bruge, så du kan vælge de privatlivsindstillinger, der passer til dine behov.

Sådan beskytter Google Assistent dine data

På baggrund af det, vi har hørt fra brugerne, vil vi gerne give en klar og tydelig udmelding i forhold til nogle af de primære bekymringer om privatliv og sikkerhed, som du har i forhold til Google Assistent.

I spurgte: Sælger Google mine personlige oplysninger fra Google Assistent?

Google sælger aldrig dine personlige oplysninger. Det gælder også dine lydoptagelser. Du kan få flere oplysninger om Google Assistents tilgang og funktioner til beskyttelse af personlige oplysninger ved at gå til Googles Sikkerhedscenter.

I spurgte: Giver Google mine personlige oplysninger fra Google Assistent til myndighederne?

Når Google modtager statslige anmodninger om brugeroplysninger, gennemgår vi omhyggeligt hver enkelt anmodning for at sikre, at den overholder de gældende love. Hvis der bliver anmodet om for mange oplysninger, forsøger vi at begrænse anmodningens omfang, og i visse tilfælde gør vi indsigelser mod i det hele taget at videregive oplysninger. Du kan finde hele politikken på policies.google.com/terms/information-requests. Få flere oplysninger i Google Gennemsigtighed.

I spurgte: Deler Google Assistent mit barns personlige oplysninger med tredjeparter?

Google Assistent deler ikke personlige oplysninger fra børns Google-konti, der administreres af Family Link, med tredjeparter. Eksempler på dette indhold kunne være barnets navn, mailadresse, stemmeoptagelser eller nøjagtige placering. Udviklerne af Actions for Families accepterer også, at de ikke skal anmode om personlige oplysninger fra brugerne. Børn, der bruger en Google-konto, som administreres via Family Link, kan kun bruge apps, der ikke er fra Google, hvis disse apps deltager i programmet "For families". Få flere oplysninger om, hvordan apps, der ikke er fra Google, fungerer med dit barns Google-konto.

Sådan beskytter Google Assistent dine data

Google Assistent er udviklet til at beskytte dine oplysninger og holde dem private.

I spurgte: Hvor godt bliver de data, Google Assistent indsamler om mig, beskyttet.

Googles produkter og tjenester som f.eks. Google Assistent har effektive, indbyggede sikkerhedsfunktioner, der automatisk arbejder for at beskytte dig online mod en lang række trusler. Få flere oplysninger om indbyggede sikkerhedsfunktioner.

I spurgte: Bliver mine samtaler med Google Assistent krypteret?

Dine data, f.eks. dine samtaler med Google Assistent, bliver beskyttet og holdes private. De krypteres, når de flyttes mellem din enhed, Googles tjenester og vores datacentre. Googles produkter og tjenester er udviklet til at beskytte dine oplysninger med flere sikkerhedsniveauer, herunder førende krypteringsteknologi. Få flere oplysninger om andre funktioner i Sikkerhedscenter.