Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Hoe de Google Assistent je privacy beschermt

Bij Google respecteren en beschermen we je privacy met een sterke beveiligingsinfrastructuur, verantwoorde gegevensprocedures en gebruiksvriendelijke privacytools zodat je zelf de controle hebt. Google gebruikt je informatie om services zoals de Google Assistent te personaliseren en nuttiger voor je te maken. We hebben opties gemaakt die makkelijk te gebruiken zijn, zodat je de privacyinstellingen kunt kiezen die bij je passen.

Hoe de Google Assistent je gegevens privé houdt

Op basis van wat we van mensen hebben gehoord, willen we graag een aantal van de belangrijkste zorgen over privacy- en beveiliging bij de Google Assistent wegnemen.

Jullie vroegen: Verkoopt Google mijn persoonlijke informatie via de Google Assistent?

Google verkoopt nooit je persoonlijke informatie, ook niet je audio-opnamen. Ga naar het Veiligheidscentrum van Google voor meer informatie over de privacyfuncties van de Google Assistent hoe de Assistent privacy behandelt.

Jullie vroegen: Geeft Google mijn persoonlijke informatie uit de Google Assistent door aan de overheid?

Als Google overheidsverzoeken om gebruikersgegevens ontvangt, controleren we elk verzoek zorgvuldig om er zeker van te zijn dat het voldoet aan de toepasselijke wetgeving. Als in een verzoek om te veel gegevens wordt gevraagd, proberen we het verzoek te beperken. In sommige gevallen tekenen we bezwaar aan tegen het verstrekken van gegevens. Je vindt het volledige beleid op policies.google.com/terms/information-requests. Lees meer informatie in het Transparantierapport van Google.

Jullie vroegen: Deelt de Google Assistent de persoonlijke informatie van mijn kind met derden?

De Google Assistent deelt geen persoonlijke informatie van Google-accounts van kinderen die worden beheerd via Family Link. Deze persoonlijke informatie, zoals de naam, het e-mailadres, de spraakopnamen of de exacte locatie van je kind, wordt niet met derden gedeeld. Ontwikkelaars van Acties voor gezinnen gaan er ook mee akkoord geen persoonlijke informatie aan gebruikers te vragen. Kinderen die een Google-account gebruiken dat wordt beheerd via Family Link, kunnen alleen acties die niet van Google zijn gebruiken die deelnemen aan het programma Voor gezinnen. Lees meer informatie over hoe apps die niet van Google zijn met het Google-account van je kind werken.

Hoe de Google Assistent je gegevens beveiligt

De Google Assistent is ontworpen om je informatie privé en beveiligd te houden.

Jullie vroegen: Hoe veilig zijn de gegevens die de Google Assistent over mij verzamelt?

De producten en services van Google, zoals de Google Assistent, hebben krachtige, ingebouwde beveiligingsfuncties die je automatisch online beschermen tegen een scala aan bedreigingen. Lees meer informatie over ingebouwde beveiligingsfuncties.

Jullie vroegen: Zijn mijn gesprekken met de Google Assistent versleuteld?

Je gegevens, zoals je gesprekken met de Google Assistent, zijn privé en beschermd. De gegevens worden versleuteld wanneer ze worden verplaatst tussen je apparaat, Google-services en onze datacenters. De producten en services van Google zijn ontwikkeld om je gegevens te beschermen met meerdere beveiligingslagen, waaronder toonaangevende versleutelingstechnologie. Ga naar ons Veiligheidscentrum voor meer informatie over andere functies.

true
Deursoek Hulpsentrum