Løs feil med mislykkede autentiseringssjekker på enheter

Hvis du ser en feilmelding om at autentiseringssjekken mislyktes på enheten, når du prøver å legge til en delt Google Assistent-kompatibel enhet, er du ikke medlem av hjemmet enheten er tilknyttet i Google Home-appen.

Bli med i hjemmet som er tilknyttet enheten

Viktig: Trinnene nedenfor kan ikke brukes for å bli med i hjem med Google Workspace-kontoer. Finn ut hvordan du bruker Google Workspace-kontoer på enheter.

Trinn 1: Be et medlem av hjemmet om å invitere deg

For å bli med i et hjem må du be et medlem av hjemmet i Google Home-appen om å invitere deg.

For å knytte en barnekonto som administreres i Family Link, til en enhet, må forelderen i Google-familiegruppen som prøver å tilknytte barnets konto, bli med i hjemmet.

Trinn 2 (for medlemmer av hjemmet): Inviter et medlem til hjemmet ditt

Viktig:

Når du er medlem av et hjem, kan du invitere andre til hjemmet. Hvert hjem kan ha opptil seks medlemmer.

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Bytt til hjemmet du vil dele.
  3. Trykk på Innstillinger   trykk på Legg til Legg til og så Medlem av hjemmet.
  4. Skriv inn navnet eller e-postadressen til den du vil invitere til hjemmet og så trykk på Neste.
  5. Gå gjennom det som deles når du legger til noen i hjemmet ditt og så trykk på Neste.
  6. Gå gjennom personens tilgang til hjemmet ditt og så trykk på Send.
  7. Du skal se et alternativ om å invitere personen til Google-familiegruppen din, så lenge Google-familiegruppen ikke er full og den du inviterer, ikke er med i den allerede.
    • For å invitere personen, trykk på Legg til i familien.
    • For å hoppe over dette trinnet, trykk på Nei takk.
    • Merk: Hver Google-familiegruppe kan ha opptil seks medlemmer.

Personen du inviterer, mottar en e-post med veiledning.

Finn ut mer om hvordan du deler hjem og enheter i Google Home-appen.

Trinn 3: Godta invitasjonen om å bli medlem av hjemmet
  1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på innboksen   trykk på den ventende invitasjonen.
  3. Følg veiledningen i appen for å bli med i et hjem.
    • For å godta invitasjonen, trykk på Neste.
    • For å avvise invitasjonen, trykk på Avslå.
  4. Gå gjennom hva som deles når du blir med i et hjem og så trykk på Godta.
  5. Opprett et kallenavn for hjemmet. Dette kallenavnet er bare synlig for deg.
  6. Neste gang du kobler til hjemmets wifi-nettverk, må du åpne Home-appen Google Home for å konfigurere ferdig Google-assistenten. Da blir du lagt til på enhetene som er koblet til det samme wifi-nettverket.

Finn ut mer om hvordan du deler hjem og enheter i Google Home-appen.

Trinn 4: bare for barnekontoer som administreres med Family Link

For å legge til barnekontoer som administreres i Family Link, på en høyttaler eller smartskjerm, må du

• være en forelder i barnets Google-familiegruppe
  • være medlem av hjemmet enheten er tilknyttet i Home-appen

Hvis du er en forelder i en Google-familiegruppe og vil tilknytte en barnekonto som administreres i Family Link, til en høyttaler eller smartskjerm, kan du gjøre det etter at du har blitt med i hjemmet. Finn ut hvordan du legger til barnekontoer på enheter.