Bruk flere kontoer samtidig på Google Assistent-enhetene dine

Når du konfigurerer flere kontoer på en enhet, kan du få kalenderoppdateringer fra alle kontoene dine mens du forblir logget på én av dem.

Viktig: Denne funksjonen er bare tilgjengelig på engelsk.

Finn bildene dine på smartskjermen eller smartklokken din

Du kan bruke den passive skjermen på smartskjermen eller smartklokken som en digital bilderamme for Google Foto. Finn ut hvordan du kommer i gang med Google Foto.

Viktig: Enkelte funksjoner er ikke tilgjengelige på alle språk eller i alle land.

På smartklokker kan du bruke Google-assistenten på dansk, engelsk, fransk, japansk, nederlandsk, norsk, spansk, svensk og tysk.

Add another account to a device

1. På Android kan du si «Hey Google, åpne Assistent-innstillingene».
  2. Sørg for at du er logget på tilleggskontoen du vil bruke:
    1. Trykk på nedoverpilen ved siden av e-postadressen din.
    2. Hvis du ikke ser kontoen du vil bruke, kan du trykke på Legg til en ny konto.
  3. Sjekk at den primære @gmail.com-kontoen er valgt og vises øverst i Assistent-innstillingene. Slik bytter du konto:
    1. Trykk på nedoverpilen ved siden av e-postadressen din.
    2. Trykk på den primære @gmail.com-kontoen din.
  4. Trykk på Deg og så Kontoer.
  5. Under kontoen du vil bruke, trykker du på Slå på og så Fortsett.
  6. Under «Enheter», ved siden av enheten du vil bruke, merker du av i boksen.
    • Du kan velge flere enheter.
    • Telefonen du brukte, slås på automatisk.
    • Hvis du vil bruke en Google Workspace-konto på enheten, men ikke kan velge den, må du slå på Voice Match for enheten. Hvis du fortsatt ikke kan velge enheten eller ikke kan slå på Voice Match, kan du kontakte administratoren din for å få mer informasjon.

Tips: Du kan også si «Hey Google, aktiver kontoen min» for å slå på flere kontoer på samme enhet.

Turn off proactive personal results for an additional account

If you only want to get personal results for your primary account:

1. På Android kan du si «Hey Google, åpne Assistent-innstillingene».
  2. Tap You og så Accounts og så select an account.
  3. Under "Devices," next to the device you want to turn off proactive results for, tap Edit Endre og så Don’t show proactively og så Save.

Konfigurer sanntidsalbum

Du kan opprette fotoalbum der bilder av venner og familie legges til automatisk.

Smartskjerm

På telefonen

1. Åpne Google Home-appen Google Home på Android-enheten din.
  2. Trykk på Hjem Home nederst.
  3. Trykk og hold på smartskjermen din.
  4. Øverst til høyre trykker du på Enhetsinnstillinger og så Bilderamme.
  5. Trykk på Google Foto og så Velg familie og venner.
  6. Trykk på personene du vil inkludere og så Bekreft.
  7. For å gå tilbake til innstillingene for bilderammen, trykk på Tilbake Tilbake.

Finn ut hvordan du oppretter sanntidsalbum i Google Foto.

På smartskjermen

1. Sveip opp på smartskjermen.
  2. Trykk på Innstillinger .
  3. Under «Bilderamme» trykker du på Google Foto
  4. Velg albumene du vil at skal vises i passiv modus.
Smartklokke
  1. Sveip opp på startskjermen på smartklokken din.
  2. Trykk på Innstillinger og så Urskive.
  3. Rull til høyre.
  4. Trykk på Google Foto og så Velg album.
  5. Trykk på albumene du vil inkludere og så Ferdig.

Du kan også opprette sanntidsalbum i Google Foto.

Tips: Bare bilder i liggende retning vises på enheten.

Konfigurer flere sanntidsalbum

Hvert sanntidsalbum kan inneholde opptil 10 000 bilder. For å vise flere bilder kan du opprette et nytt sanntidsalbum der det bare legges til nye bilder fra biblioteket ditt, i stedet for å bruke eldre bilder fra biblioteket.

Smartskjerm

Trinn 1: Opprett et album

1. Åpne Google Foto-appen Foto på Android-enheten din.
  2. Trykk på Bibliotek nederst.
  3. Under «Album» trykker du på Nytt album .
  4. For å gi albumet et navn, trykk på Legg til en tittel.
  5. Trykk på Mer Mer og så Alternativer og så Legg til bilder automatisk Legg til.
  6. Trykk på personene du vil at skal få bildene sine lagt til i albumet automatisk.
    • For å legge til eldre bilder av personene du har valgt, merk av for Legg også til eksisterende bilder.
  7. Trykk på Bekreft.

Trinn 2: Legg til det nye albumet

1. Åpne Google Home-appen Google Home på Android-enheten din.
  2. Trykk på Hjem Home nederst.
  3. Trykk og hold på smartskjermen din.
  4. Øverst til høyre trykker du på Enhetsinnstillinger og så Bilderamme.
  5. Trykk på Google Foto og så det nye albumet.
  6. For å gå tilbake til innstillingene for bilderammen, trykk på Tilbake Back.
Smartklokke
  1. Åpne Google Foto-appen Foto.
  2. Trykk på Album og så Nytt album .
  3. For å gi albumet et navn, trykk på Legg til en tittel.
  4. Trykk på Mer Mer og så Alternativer og så Legg til bilder automatisk .
  5. Trykk på personene du vil at skal få bildene sine lagt til i albumet automatisk.
  6. Sørg for å fjerne avmerkingen for Legg til eldre bilder fra biblioteket mitt.
  7. Trykk på Bekreft.
  8. Sveip opp på startskjermen på smartklokken din.
  9. Trykk på Innstillinger og så Urskive.
  10. Rull til høyre.
  11. Trykk på Google Foto og så Velg album.
  12. For å gå tilbake, trykk på Tilbake Back øverst til høyre.

Tips: Bare bilder i liggende retning vises på enheten.

How Google Assistant settings work with multiple accounts

Personlige resultater

Når du slår på personlige resultater for primærkontoen din, slås personlige resultater også på for eventuelle tilleggskontoer du legger til på enheten. Du kan slå av personlige resultater for tilleggskontoer. Hvis du for eksempel har et kommende Meet-møte for jobbkontoen din, får du et varsel om å bli med i møtet.

Hvis du slår av personlige resultater fra primærkontoen, slås personlige resultater også av for eventuelle tilleggskontoer du legger til på enheten.

Voice Match eller Face Match

For å få tilgang til personlige resultater må du kanskje slå på Voice Match eller Face Match for hovedkontoen din.

Get updates about your calendar

Du kan be Google-assistenten om å fortelle deg hva du har på kalenderne dine. Finn ut hvordan du redigerer kalenderaktiviteter og tidsplaner.

Tip: When you use multiple accounts, your Assistant device shows events from the primary calendar of all your accounts.

How Assistant activity works with multiple accounts

Hvis du har slått på Nett- og appaktivitet, blir Assistent-aktiviteten lagret i kontoen din. Når du bruker assistenten med mer enn én konto, lagres aktiviteten din bare i hovedkontoen din.

Hvis en av kontoene dine er tilknyttet skole eller jobb, har administratoren din alltid tilgang til eventuelle data som er lagret med denne kontoen. For eksempel hvis du oppretter eller endrer en kalenderaktivitet. «Nett- og appaktivitet» for hovedkontoen din er alltid privat.

Kontroller bilder fra smartskjermen

Når albumet ditt vises på smartskjermen, kan du

• navigere mellom bilder
  • merke bilder som favoritter
  • fjerne bilder

For å utføre handlinger på bildene, si «Hey Google» etterfulgt av

• «neste bilde»
  • «forrige bilde»
  • «når ble dette tatt?»
  • «hvor ble dette tatt?»
  • «merk dette bildet som favoritt»
  • «del dette bildet med [kontaktnavn]»
  • «fjern dette bildet»

Hvis du fjerner bilder, vises de ikke på smartskjermen lenger, og de arkiveres i Google Foto. Finn ut hva som skjer med arkiverte bilder.