Administrer dit privatliv på dine delte enheder ved hjælp af Gæstetilstand

Du kan bruge Google Assistent i Gæstetilstand, når du vil have yderligere kontrol over dit privatliv.

Bemærk! Gæstetilstand er tilgængelig på Google Nest- og Google Home-højttalere og -smartskærme. Denne funktion er ikke tilgængelig på alle sprog og i alle lande.

Aktivér eller deaktiver Gæstetilstand

Du og alle i dit hjem (bl.a. gæster) kan starte og afslutte Gæstetilstand ved hjælp af stemmen:

• Hvis du vil aktivere Gæstetilstand, skal du sige "Hey Google, aktivér Gæstetilstand".
  • Hvis du vil deaktivere Gæstetilstand, skal du sige "Hey Google, deaktiver Gæstetilstand".

Når Gæstetilstand er aktiveret

• Google sletter automatisk lydoptagelser og Google Assistent-aktivitet, f.eks. dine forespørgsler til Assistent, fra den konto, der tilhører ejeren af enheden. Selv om dine lydoptagelser og din Assistent-aktivitet på enheden normalt gemmes på din Google-konto, sker dette ikke, når du er i Gæstetilstand.
  • Google Assistent siger eller viser ikke personligt indhold såsom begivenheder fra Google Kalender eller dine personlige kontakter.
  • Hvis du beder Google Assistent om at interagere med andre Google-tjenester, gemmes denne aktivitet muligvis.
  • Andre udbyderes apps og handlinger, f.eks. medier eller tjenester til smartenheder i hjemmet, som du bruger sammen med Google Assistent, gemmer muligvis den aktivitet, der er relateret til de pågældende apps og handlinger.

Funktioner, der fungerer, når Gæstetilstand er aktiveret

• Du kan bl.a. afspille medier, styre smartenheder i hjemmet og få lokale oplysninger om f.eks. vejret.
  • De fleste handlinger i rutiner vil fungere, f.eks. alarmer og styring af smartenheder i hjemmet, men omfatter ikke personligt indhold.
  • Funktioner, der udsender meddelelser på enheden, f.eks. Udsend fællesbesked, fungerer.
  • Hvis du har konfigureret kontakter i husstanden, kan du og alle i dit hjem stadig se disse kontakter på din smartskærm og ringe til dem fra understøttede enheder.
  • Hvis du har konfigureret Billedramme på din smartskærm, vises dine billeder stadig.

Se flere måder, du kan styre dit privatliv på

Få flere oplysninger om, hvordan du kan beskytte dit privatliv yderligere, her:

Relaterede ressourcer