Ha samtaler med Google-assistenten

Du kan ha samtaler med Pixel 4 eller nyere, inkludert Fold, og du trenger ikke å si «Hey Google» før hvert spørsmål eller hver kommando. Finn ut hvordan du har samtaler på delte enheter.

Dette trenger du

To have a conversation with Google Assistant, you need a Pixel 4 and later, including Fold, with:

• New Google Assistant.
  • Assistant language set to English.
    • The language setting applies if you're from: the United States, Canada, United Kingdom, Ireland, Australia, or Singapore.

Slå på Gjenopptatt samtale

Viktig: Gjenopptatt samtale gjelder bare for den aktive enheten. Finn ut mer om samtaler på høyttalere og smartskjermer.

1. Si «Hey Google, åpne Assistent-innstillingene».
  2. Gå til «Alle innstillinger», og trykk på Gjenopptatt samtale.
  3. Slå på Gjenopptatt samtale.

Ha en samtale

1. Si «Hey Google» på telefonen, og still et spørsmål eller sier en kommando.
  2. Lytt til svaret.
  3. For å fortsette samtalen, still et annet spørsmål eller si en ny kommando.
Tips: Du ser en glød rundt Assistent-ikonet nederst på skjermen når den lytter.

Avslutt samtalen

For å avslutte en samtale, bruk et av disse alternativene:

• Si
    • «Det var alt.»
    • «Takk, Google.»
    • «Jeg er ferdig.»
  • Trykk på gløden rundt Assistent-ikonet nederst på skjermen.
  • Sveip ned over et svarkort.
  • Legg fra deg telefonen.

Slik vet Google-assistenten at samtalen fortsetter

Når Gjenopptatt samtale er på, lytter Google-assistenten etter oppfølgingsspørsmål i ca. ti sekunder. Den bruker tale- og sensorsignaler, for eksempel fra tale-, gyroskop-, akselerasjon- og rotasjonssensorene, for å registrere om du fortsetter samtalen eller ikke.

Sensorsignaler behandles på enheten din. Hvis vi registrerer at samtalen fortsetter, kan det bli sendt lyd til Googles tjenere for å gi deg svar. Du kan finne ut hvilke data som lagres, ved å gå til Min aktivitet.

Hvis du har slått på lydopptak, kan det hende aktiviteten din brukes til å forbedre teknologier for lydgjenkjenning. Hvis du vil endre innstillingene, kan du velge hva du vil dele med Google-assistenten.

Slik forbedres Google Assistent-teknologiene for lydgjenkjenning

Hvis du har slått på lydopptak, kan det hende aktiviteten din som er lagret på Googles tjenere, brukes til å forbedre teknologier for lydgjenkjenning. Hvis du vil endre innstillingene, kan du velge hva du vil dele med Google-assistenten.

På Pixel 7, Pixel 7 Pro og nyere modeller lærer Google-assistenten av deg og blir bedre til å gjenkjenne ordene og frasene du bruker ofte. Finn ut mer om personlig tilpasset talegjenkjenning.