Google Assistantin kanssa keskusteleminen

Voit puhua Pixel 4:lle ja uudemmille malleille, myös Foldille. Sinun ei tarvitse sanoa "Hey Google" ennen jokaista kysymystä tai komentoa. Lue, miten voit keskustella jaetuilla laitteilla.

Mitä tarvitset

To have a conversation with Google Assistant, you need a Pixel 4 and later, including Fold, with:

• New Google Assistant.
  • Assistant language set to English.
    • The language setting applies if you're from: the United States, Canada, United Kingdom, Ireland, Australia, or Singapore.

Jatkuvan keskustelun laittaminen päälle

Tärkeää: Jatkuva keskustelu koskee vain nykyistä laitettasi. Lue lisää keskusteluista kaiuttimen tai Smart Displayn kanssa.

1. Sano "Ok Google, avaa Assistantin asetukset".
  2. Valitse "Kaikki asetukset" ‑kohdasta Jatkuva keskustelu.
  3. Laita jatkuva keskustelu päälle.

Keskusteleminen

1. Sano puhelimella "Ok Google" ja kysy jotain tai sano komento.
  2. Kuuntele vastaus.
  3. Voit jatkaa keskustelua kysymällä jotain muuta tai sanomalla komennon.
Vinkki: Kun Assistant kuuntelee, se näkyy hohtavana näytön alareunassa.

Keskustelun lopettaminen

Voit lopettaa keskustelun tekemällä jotain seuraavista:

• Sano:
    • "Kiitos."
    • "Kiitos, Google."
    • "Olen valmis."
  • Napauta näytön alareunasta hohtavaa Assistantia.
  • Pyyhkäise alaspäin vastauskortin yläpuolelta.
  • Aseta puhelin pöydälle.

Miten Google Assistant tietää keskustelun jatkuvan

Kun jatkuva keskustelu on päällä, Google Assistant kuuntelee jatkokysymyksiä noin 10 sekunnin ajan. Se havaitsee, jatkatko keskustelua, ääni- ja anturisignaalien (esim. puheen, gyroskoopin, kiihdytyksen ja rotation sensors ‑ominaisuuden) avulla.

Anturisignaalit käsitellään laitteellasi. Jos havaitsemme, että keskustelu jatkuu, audio saatetaan lähettää Googlen palvelimille, jotta voit saada vastauksen. Katso Omat tapahtumat ‑sivulta, mitä dataa tallennetaan.

Jos äänitallenteet ovat käytössä, tapahtumiasi voidaan käyttää äänentunnistustekniikoiden kehittämiseen. Jos haluat muuttaa asetuksia, valitse Google Assistantille jaettavat tiedot.

Miten Google Assistant kehittää äänentunnistusteknologiaa

Jos äänitallenteet on laitettu päälle, Googlen palvelimille tallennettuja tapahtumiasi voidaan käyttää äänentunnistusteknologian kehittämiseen. Jos haluat muuttaa asetuksia, valitse Google Assistantille jaettavat tiedot.

Pixel 7:stä ja Pixel 7 Prosta alkaen Google Assistant oppii tapasi, esim. tunnistamaan useasti käyttämäsi sanat ja ilmaukset. Lue lisää personoidusta puheentunnistuksesta.