Problemen met het instellen van je horloge oplossen

Als je je horloge en telefoon eerder hebt gesynchroniseerd, moet je misschien aanvullende stappen uitvoeren om de apparaten opnieuw in te stellen.

Zorg eerst dat je telefoon en horloge:

• aanstaan,
  • zich bij elkaar in de buurt bevinden,
  • niet in de vliegtuigmodus zijn gezet.

Het duurt te lang om mijn horloge in te stellen

Je moet misschien een paar minuten wachten voordat je horloge en telefoon informatie delen.

Als je na 20 minuten nog steeds Horlogegegevens ophalen of Voltooien… op je telefoon ziet, probeer je de onderstaande stappen.

Belangrijk: De onderstaande stappen zijn voor Wear OS en kunnen variëren op basis van je fabrikant, apparaat en softwareversie.

Check of je horloge werkt met de iPhone

Nagaan of je iPhone werkt met Wear OS

Zorg dat je telefoon en app up-to-date zijn

Check op iPhone-updates

1. Open de app Instellingen op je iPhone.
  2. Tik op Algemeen en dan Software-update.
  3. Als er een update beschikbaar is, tik je erop om deze te installeren.

Check op updates voor de Wear OS-app

1. Open de App Store-app op je iPhone.
  2. Tik rechtsonder op Updates.
  3. Als je de Wear OS-app ziet staan onder Updates in behandeling, tik je op Updaten.

Stel je horloge en telefoon opnieuw in

Nadat je je telefoon of app hebt geüpdatet, probeer je beide apparaten opnieuw in te stellen.

1. Open op je telefoon de Wear OS-app Wear OS by Google of de bijbehorende app voor je apparaat.
  2. Tik linksboven op Menu Menu en dan Een nieuw horloge instellen.
  3. Volg de instructies op het scherm om dit proces af te ronden.
Check de bluetooth-verbinding van je telefoon
  1. Open de app Instellingen op je iPhone.
  2. Tik op Bluetooth.
  3. Zorg dat Bluetooth aanstaat.

Verwijder je horloge uit het bluetooth-geheugen

1. Open de app Instellingen op je iPhone.
  2. Tik op Bluetooth.
  3. Tik naast het apparaat dat je wilt verwijderen op Informatie Informatie en dan Dit apparaat vergeten en dan Apparaat vergeten.

Stel je horloge en telefoon opnieuw in

Nadat je je telefoon of app hebt geüpdatet, probeer je beide apparaten opnieuw in te stellen.

1. Open op je telefoon de Wear OS-app Wear OS by Google of de bijbehorende app voor je apparaat.
  2. Tik linksboven op Menu Menu en dan Een nieuw horloge instellen.
  3. Volg de instructies op het scherm om dit proces af te ronden.

Start je horloge en telefoon opnieuw op

Zet je apparaten uit en weer aan

1. Houd de aan/uit-knop van je horloge 15 seconden ingedrukt of tot het horloge uitgaat.

2. Start je iPhone opnieuw op.

Stel je horloge en telefoon opnieuw in

1. Open op je iPhone de Wear OS-app Wear OS by Google of de bijbehorende app voor je apparaat.
  2. Tik linksboven op Menu Menu en dan Een nieuw horloge instellen.
  3. Volg de instructies op het scherm om dit proces af te ronden.
Zet je horloge terug op de fabrieksinstellingen

Als je alle bovenstaande oplossingen hebt geprobeerd en nog steeds problemen ondervindt, koppel je je horloge los en zet je dit terug naar de fabrieksinstellingen. Daarna kun je het horloge vanaf het begin instellen.

Belangrijk: Als je je horloge terugzet op de fabrieksinstellingen, worden alle apps, instellingen en gegevens op je horloge gewist.

Reset je horloge

1. Houd de aan/uit-knop op je horloge ingedrukt om het venster met instellingen te openen.
  2. Scroll omlaag en selecteer Loskoppelen en resetten Loskoppelen en resetten en dan Klaar Gereed.

Verwijder je horloge uit het bluetooth-geheugen

1. Open de app Instellingen op je iPhone.
  2. Tik op Bluetooth.
  3. Tik naast het apparaat dat je wilt verwijderen op Informatie Informatie en dan Dit apparaat vergeten en dan Apparaat vergeten.

Stel je horloge en telefoon opnieuw in

1. Open op je iPhone de Wear OS-app Wear OS by Google of de bijbehorende app voor je apparaat.
  2. Tik bovenaan op de naam van je smartwatch en dan Een nieuw horloge instellen.
  3. Volg de instructies op het scherm om dit proces af te ronden.