Ändra skärmsläckaren på tv:n

Välj vad som visas på tv-skärmen när du inte tittar på något.

Konfigurera Google Home-appen

1. Kontrollera att telefonen och tv:n är anslutna till samma Wi-Fi-nätverk.
  2. Ladda ned Google Home-appen Google Home från Play Butik på telefonen.
  3. Konfigurera appen enligt anvisningarna på skärmen.

Ändra inställningarna för skärmsläckaren

Det kan finnas olika alternativ på tv:n. Kontakta enhetens tillverkare om du vill veta mer.

Välj vad som visas på tv:n

1. Öppna Google Home-appen på telefonen Google Home.
  2. Välj din Android TV-enhet.
  3. Tryck på Inställningar Inställningar uppe till höger följt av Viloläge.
  4. Välj alternativ:
    • Google Foto: Visa album från ditt konto i Google Foto.
    • Konstgalleri: Visa bilder och konstverk som handplockats av Google.
    • Experimentellt: Visa bilder från nya källor och prova nya funktioner.

Åtgärda problem med skärmsläckaren

Om skärmsläckaren inte visar de inställningar du valde i appen kan du behöva ändra inställningarna på tv:n.

1. Öppna startskärmen för Android TV.
  2. Välj Inställningar Inställningar högst upp.
  3. Välj Skärmsläckare följt av Skärmsläckare följt av Bakgrund.
Tips! Kontakta enhetens tillverkare om du fortfarande har problem.