Skicka feedback om Google TV

Du kan hjälpa oss att förbättra Google TV genom att ge oss feedback och berätta om eventuella problem.

Skicka feedback

Du får inget svar från oss, men vi undersöker problemet du har rapporterat och förbättrar tv-upplevelsen med hjälp av informationen du har gett oss.

På en Google TV-enhet

Obs! Du kan hjälpa till att lösa tekniska problem och förbättra Googles tjänster genom att aktivera Bifoga systemloggar, Bifoga skärmbild och Bifoga felrapport. När du skickar med dessa uppgifter med din feedback godkänner du att dela personliga uppgifter om enheten eller appen med Google.

1. Tryck på Google Assistent-knappen Assistent eller mikrofonknappen Klicka eller tryck på mikrofonen för att spela in ljud på turer på fjärrkontrollen.
  2. Säg ”skicka feedback”.
  3. Följ anvisningarna på skärmen.
Tips! Du kan använda telefonen som tangentbord för att ange feedback. Läs mer om hur du använder telefonen som virtuell fjärrkontroll.

I Google TV-mobilappen

1. Öppna Google TV-appen .
  2. Tryck på profilbilden uppe till höger.
  3. Tryck på Hjälp och feedback följt av Skicka feedback
  4. Beskriv problemet.
    • Ju mer information du inkluderar, desto mer hjälper det vårt team.
  5. Tryck på Skicka Skicka uppe till höger.

Tips! Ange en så utförlig beskrivning som möjligt, och se till att kommentaren består av minst tre ord.