Cast video til dit Android TV

Hvis du har et Android TV, kan du caste indhold fra telefoner, tablets eller computere til dit fjernsyn.

Cast indhold fra din enhed til dit fjernsyn

Vigtigt! Du kan kun caste fra den nyeste version af en Chromecast-kompatibel app eller en Chrome-browser på en enhed, der har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som dit Android TV.
  1. Slut din enhed til det samme Wi-Fi-netværk som dit Android TV.
  2. Åbn den app, som har det indhold, du vil caste.
  3. Find og vælg Cast Cast i appen.
  4. Vælg navnet på dit fjernsyn på din enhed.
  5. Når Cast Cast skifter farve, har du oprettet forbindelse.
Hvis du vil stoppe med at caste: På din enhed skal du vælge Cast Cast and then Afbryd forbindelsen.

Hvis du har problemer med at caste

Sørg for, at casting er aktiveret på dit fjernsyn
  1. Tryk på Hjem på fjernbetjeningen.
  2. Vælg Indstillinger Indstillinger øverst til højre på dit fjernsyn.
  3. Vælg Apps under "Fjernsyn".
  4. Vælg Google Cast Receiver under "Systemapps".
  5. Tjek, at den er aktiveret.
Opdater dit fjernsyn
  1. Tryk på Hjem på fjernbetjeningen.
  2. Vælg Indstillinger Indstillinger øverst til højre på dit fjernsyn.
  3. Under "Fjernsyn" skal du vælge Om and then Systemsoftwareopdatering and then Softwareopdatering.
  4. Hvis der er en tilgængelig opdatering, skal du følge installationsvejledningen på skærmen.
Slut dit fjernsyn og din enhed til det samme Wi-Fi-netværk
  1. Tryk på Hjem på fjernbetjeningen.
  2. Vælg Indstillinger Indstillinger øverst til højre på fjernsynet.
  3. Under "Netværk og tilbehør" skal du vælge Netværk and then Avanceret and then Netværksstatus.
  4. Find navnet på Wi-Fi-netværket, som er angivet ud for "Netværk (SSID)". Sørg for, at det er det samme som netværket på din enhed.