Problemen met het afspelen van video's of games oplossen

Als je gekochte content of games niet kunt afspelen op je Android TV, kun je de volgende stappen proberen.
De wifi-verbinding checken
  1. Ga op het startscherm van je Android TV naar Instellingen Instellingen.
  2. Selecteer onder Apparaat de optie Wifi Wifi.
  3. Selecteer een netwerk.
  4. Volg de instructies op het scherm.
  5. Open een van je apps.
  6. Speel je content of game opnieuw af.
Nagaan of je systeem up-to-date is
  1. Ga op het startscherm van je Android TV naar Instellingen Instellingen.
  2. Selecteer Over en dan Systeemsoftware-update en dan Software-update.
  3. Installeer beschikbare updates.
  4. Speel je content of game opnieuw af.
Je apparaat opnieuw opstarten
  1. Ga op het startscherm van je Android TV naar Instellingen Instellingen.
  2. Selecteer Over en dan Opnieuw opstarten.
  3. Nadat het systeem opnieuw is opgestart, speel je de content of game opnieuw af.
Checken welk account je gebruikt
  1. Ga op het startscherm van je Android TV naar Instellingen Instellingen.
  2. Check onder Accounts welk account is ingelogd op je Android TV.

Als je een ander account wilt gebruiken, ga je naar meer informatie over hoe je een account toevoegt of wijzigt.

Je account synchroniseren
  1. Ga op het startscherm van je Android TV naar Instellingen Instellingen.
  2. Selecteer je Google-account onder Accounts.
  3. Selecteer bovenaan Nu synchroniseren.
  4. Speel je content of game opnieuw af.
Je app-gegevens en cachegeheugen wissen
  1. Ga op het startscherm van je Android TV naar Instellingen Instellingen.
  2. Selecteer Apps.
  3. Selecteer onder Systeem-apps de gewenste app en dan Gegevens wissen en dan Cachegeheugen wissen.
  4. Speel je content of game opnieuw af.
Checken of je game geschikt is
Sommige games zijn niet geschikt voor je Android TV. Zo check je dit:
  1. Ga op je computer naar Google Play.
  2. Zoek de game die je wilt spelen.
  3. Klik op Installeren of Geïnstalleerd.
  4. Zoek je Android TV-apparaat onder Een apparaat kiezen. Als het apparaat grijs wordt weergegeven, is de game niet geschikt.