Få mer lagringsutrymme på Android TV

Om du behöver mer utrymme på Android TV kan du ta bort några appar och spel. Du kan även ansluta en USB-enhet.

Obs! Stegen nedan kanske inte fungerar på alla tv-skärmar med Android TV.

Lägga till utrymme genom att ta bort appar och spel

1. Öppna startskärmen på Android TV.
  2. Scrolla ned och välj Inställningar Inställningar.
  3. Välj Appar under Enhet.
  4. Välj en app som du vill ta bort under Hämtade följt av Avinstallera följt av OK.

Lägga till utrymme med en USB-enhet

Du kan ansluta en USB-enhet till Android TV för att få mer utrymme för appar och innehåll.

Konfigurera enheten

Formatera enheten

Android TV har endast stöd för enheter med FAT-format. När du har anslutit enheten kontrollerar Android TV formatet.

Obs! När du formaterar enheten raderas allt som finns på den. Överför allt innehåll som du vill behålla innan du börjar.

• Om Android TV känner igen formatet konfigureras enheten som en flyttbar lagringsenhet.
  • Om Android TV inte känner igen formatet blir du ombedd att formatera enheten som ett internminne eller en flyttbar lagringsenhet.

När formatet har bekräftats följer du anvisningarna på Android TV.

Välja lagringsutrymme

• Internt lagringsutrymme: Du får plats med mer data på Android TV, men det går inte att flytta innehållet till en annan lagringsenhet.
  • Flyttbar lagringsenhet: Du kan flytta innehåll på lagringsenheten till en annan enhet. Det går inte att flytta appar och spel.
Mata ut enheten

Undvik att förlora innehåll genom att mata ut USB-enheten innan du kopplar ur den från Android TV.

1. Öppna startskärmen på Android TV.
  2. Scrolla ned och välj Inställningar Inställningar.
  3. Välj Lagring och återställning Lagring och återställning under Enhet.
  4. Välj USB-enheten följt av Mata ut.

När du har matat ut enheten från Android TV kan du inte se eller använda de appar som är lagrade på den.

Ändra lagringstyp

Du kan när som helst ändra konfigurationen av enheten:

Obs! När du formaterar enheten raderas allt som finns på den. Överför allt innehåll som du vill behålla innan du börjar.

1. Öppna startskärmen på Android TV.
  2. Scrolla ned och välj Inställningar Inställningar.
  3. Välj Lagring och återställning Lagring och återställning under Enhet.
  4. Välj USB-enheten.
  5. Välj hur du vill formatera enheten.

Flytta appar eller annat innehåll till USB-enheten

Flytta appar till en enhet
  1. Öppna startskärmen på Android TV.
  2. Scrolla ned och välj Inställningar Inställningar.
  3. Välj Appar under Enhet.
  4. Välj den app som du vill flytta.
  5. Rulla ned och välj Lagringsutrymme som används.
  6. Välj USB-enheten.

När du har matat ut enheten från Android TV kan du inte se eller använda de appar som är lagrade på den.

Flytta annat innehåll till en enhet

Om du har konfigurerat USB-enheten som ett internminne kan du frigöra mer utrymme på Android TV genom att flytta innehåll till enheten.

Obs! Om du flyttar innehåll till USB-enheten kan du behöva koppla in den när du vill använda appar och annat innehåll.

1. Öppna startskärmen på Android TV.
  2. Scrolla ned och välj Inställningar Inställningar.
  3. Välj Lagring och återställning Lagring och återställning under Enhet.
  4. Välj USB-enheten.
  5. Välj Migrera data följt av Flytta nu.