Naar kanalen kijken via een app of een tv-tuner

De meeste Android TV's worden geleverd met een tv-app waarmee je al je series, sportprogramma's en nieuwsuitzendingen kunt bekijken. Neem contact op met de fabrikant van je televisie voor meer informatie over hoe je de tv-app gebruikt.

Als er geen tv-app op je televisie is geïnstalleerd, kun je de app Live tv gebruiken.

De app Live tv instellen

1. Ga op je Android TV naar het startscherm.
  2. Scroll omlaag naar de rij Apps.
  3. Selecteer de app Live tv.
  4. Als je de app niet ziet, download je deze in de Play Store.Meer informatie over hoe je apps downloadt op je Android TV
  5. Selecteer de bron waaruit je kanalen wilt laden.
  6. Nadat je alle gewenste kanalen hebt geladen, selecteer je Gereed. De kanalen worden weergegeven als je de app Live tv opent.

Kanalen toevoegen of verwijderen

1. Ga op je Android TV naar het startscherm.
  2. Scroll omlaag naar de rij Apps.
  3. Selecteer de app Live tv.
  4. Druk op de knop Selecteren.
  5. Selecteer bij Tv-opties de optie Kanaalconfiguratie en dan Kanaallijst aanpassen.
  6. Kies de kanalen die je in de programmagids wilt weergeven.
  7. Druk op de knop Terug om naar de Live tv-stream terug te keren.

Naar je kanalen kijken

Je kunt met de afstandsbediening van kanaal wisselen. Je kunt ook een kanaal kiezen in de programmagids.

1. Ga op je Android TV naar het startscherm.
  2. Scroll omlaag naar de rij Apps.
  3. Selecteer de app Live tv.
  4. Druk op de knop Selecteren.
  5. Selecteer Programmagids.
  6. Kies het gewenste kanaal.