YouTube-video's bekijken op Android TV

Je kunt met de YouTube-app kijken wat je wilt. Je kunt ook video's verbergen waarvan je niet wilt dat jij of je gezin deze kunnen bekijken.

Video's zoeken om te bekijken

1. Ga op je Android TV naar het startscherm.
  2. Scroll omlaag naar de rij Apps.
  3. Selecteer YouTube.
  4. Kies een optie:
    • Browsen: Scroll omhoog of omlaag om een categorie te zoeken en te kiezen. Je ziet de video's in elke categorie aan de rechterkant van het scherm.
    • Zoeken: Scroll naar links en selecteer Zoeken Zoeken om je zoekopdracht uit te spreken of te typen.
  5. Selecteer de gewenste video.
    • Nadat je een video hebt gekozen om af te spelen, zie je een bedieningsbalk.

Ongepaste video's verbergen

Je kunt bepalen welke content beschikbaar is voor jou en je gezin.
Belangrijk: Deze instructies zijn alleen van invloed op je Android TV. Je wijzigt hiermee niet de instellingen op andere apparaten waarop je YouTube-account wordt gebruikt.
  • Ga op je Android TV naar het startscherm.
  • Scroll omlaag naar de rij Apps.
  • Selecteer YouTube.
  • Scroll naar links, daarna omlaag en selecteer Instellingen Instellingen en dan Beperkte modus en dan Aan of Uit.