YouTube-videoiden katselu Android TV:llä

Voit katsoa haluamaasi sisältöä YouTube-sovelluksella. Voit myös piilottaa videoita, joita et halua sinun tai perheesi näkevän.

Katsottavien videoiden etsiminen

1. Siirry Android TV:n aloitusnäytölle.
  2. Vieritä alas Sovellukset-riville.
  3. Valitse YouTube.
  4. Valitse vaihtoehto:
    • Selaus: Siirry ylös tai alas, tutki valikoimaa ja valitse kategoria. Löydät kategorioihin kuuluvat videot näytön oikeasta reunasta.
    • Haku: Jos haluat sanoa tai kirjoittaa haun, vieritä vasemmalle ja valitse Haku Haku.
  5. Valitse haluamasi video.
    • Kun olet valinnut videon, säätöpalkki tulee näkyviin.

Sopimattomien videoiden piilottaminen

Voit valita, mikä sisältö on sinun ja perheesi käytettävissä.
Tärkeää: Nämä ohjeet vaikuttavat vain Android TV:hen, eivät muiden YouTube-tiliäsi käyttävien laitteiden asetuksiin.
  • Siirry Android TV:n aloitusnäytölle.
  • Vieritä alas Sovellukset-riville.
  • Valitse YouTube.
  • Vieritä vasemmalle, sitten alas ja valitse Asetukset Asetukset ja sitten Rajoitettu tila ja sitten Päällä tai Pois päältä.