Se YouTube-videoer på Android TV

Du kan se lige, hvad du vil, via YouTube-appen. Du kan også skjule videoer, som du ikke vil have, at hverken din familie eller dig selv ser.

Find de videoer, du vil se

1. Gå til startskærmen på dit Android TV.
  2. Rul ned til rækken "Apps".
  3. Vælg YouTube.
  4. Vælg en af mulighederne:
    • Gennemse: Gå op eller ned for at finde og vælge en kategori. Du kan se videoerne i hver kategori på højre side af skærmen.
    • Søg: Vælg Søg Søg øverst på skærmen. Derefter skal du indtale eller skrive din søgning.
  5. Vælg den ønskede video.

Skjul upassende videoer

Du kan selv vælge, hvilket indhold der er tilgængeligt for dig og din familie.

Bemærk! Denne vejledning påvirker kun dit Android TV. Du ændrer ikke indstillingerne på andre enheder, der bruger din YouTube-konto.

1. Gå til startskærmen i Android TV.
  2. Rul ned til rækken "Apps".
  3. Vælg YouTube.
  4. I venstre side skal du rulle ned og vælge Indstillinger Indstillinger og så Beskyttet tilstand og så Aktiveret eller Deaktiveret.