Tilføj Bluetooth-enheder

Du kan forbinde trådløse tastaturer, spilcontrollere og andre enheder til dit Android TV.

Par en Bluetooth-enhed

1. Gå til startskærmen på dit Android TV.
  2. Rul ned, og vælg Indstillinger Indstillinger.
  3. Vælg Tilføj tilbehør Tilføj tilbehør under "Fjernbetjening og tilbehør". På dit fjernsyn eller din skærm får du vist en liste over enheder i nærheden.
  4. Sæt din enhed i parringstilstand. Din enhed bliver føjet til listen på skærmen.
  5. Vælg din enhed.

Hvis din Bluetooth-enhed ikke kan oprette forbindelse

1. Sluk enheden, og tænd den derefter igen. Når din enhed er nulstillet, kan du prøve at parre den igen.
  2. Træk stikket ud af dit Android TV, vent 10 sekunder, og sæt det derefter i igen. Når dit Android TV er tændt, kan du prøve at parre enheden igen.
  3. Tjek, om din Bluetooth-enhed opretter forbindelse til andre enheder som f.eks. en telefon eller tablet.
    • Hvis din enhed opretter forbindelse til andre enheder: Gendan fabriksindstillingerne på dit Android TV. Kontakt Android TV-producenten, hvis du har brug for hjælp.
    • Hvis din enhed ikke opretter forbindelse til andre enheder: Tjek, om din enheds software er opdateret. Kontakt producenten af enheden, hvis du har brug for hjælp.