Tilpass Android TV-startskjermen

På startskjermen for Android TV kan du bla gjennom TV-serier og filmer du vil se på. Der ser du TV-serier og filmer du har startet, foreslåtte videoer og personlige anbefalinger. Du kan endre noen av disse alternativene.

Viktig: Ikke alle Android TV-er har disse innstillingene.

Endre innstillinger for startskjermen

Legg til, fjern og endre rekkefølgen på kanalrader

Legg til eller fjern rader

1. Gå til startskjermen på Android TV. Velg Innstillinger øverst.
  2. Velg Enhetsinnstillinger og så Startskjerm.
  3. Velg Tilpass kanaler.
  4. Velg en kanal du vil slå på eller av.

Endre rekkefølgen på rader

1. På Hjem-fanen ruller du ned til raden du vil flytte.
  2. Bruk styrepilene på fjernkontrollen til å rulle to ganger til venstre.
  3. Velg Endre rekkefølgen endre rekkefølge.
  4. Flytt raden dit du vil ha den, og trykk på knappen midt i styrepilene.
Kontrollér foreslåtte TV-serier og filmer

Viktig: På Hjem-fanen finner du forslag til filmer og serier du kan se på. Disse forslagene er basert på populært innhold eller sponset av mediepartnere og kan ikke slås av.

Få bedre forslag

1. Gå til google.com på en telefon eller datamaskin.
  2. Øverst til høyre sjekker du at du er logget på samme konto som du bruker på Android TV.
  3. Søk etter ting å se på
  4. Øverst i søkeresultatene klikker du på Tjenester.
  5. Velg abonnementene dine fra listen. Du får forslag fra disse tjenestene i Google Play-anbefalingene dine og andre Google-produkter. Finn ut mer om TV- og filmanbefalinger.
  6. Klikk på Lagre.

Slå av forhåndsvisning av lyd eller video

1. Gå til startskjermen på Android TV. Velg Innstillinger øverst.
  2. Velg Enhetsinnstillinger og så Startskjerm.
  3. Slå av Slå på forhåndsvisning av video eller Slå på forhåndsvisning av lyd.

Finn ut mer om sponsede forslag

1. Naviger til annonsen du vil finne ut mer om.
  2. Trykk og hold på Velg på fjernkontrollen.
  3. Velg Hvorfor vises denne annonsen?

Tips: Finn ut mer om annonser på Android TV.

Kontrollér personlig tilpassede anbefalinger
Viktig: Under Discover finner du personlig tilpassede anbefalinger basert på tjenestene du bruker, seeraktiviteten din, ønskelisten din med mer. Finn ut mer om film- og TV-anbefalinger.

Konfigurer personlig tilpassede anbefalinger

1. Naviger til Discover.
  2. Velg Kom i gang.
  3. Logg på Google-kontoen din. Anbefalingene er basert på aktiviteten i denne kontoen.
  4. Når du ser «Slå på Nett- og appaktivitet», velger du Slå på. Finn ut mer om nett- og appaktivitet.
  5. Velg tjenestene du bruker til å se filmer og TV-serier og så Bekreft.
    • Noen tjenester er valgt som standard, inkludert tjenester knyttet til kontoen din.

Slå av personlige anbefalinger

1. Gå til startskjermen på Android TV. Velg Innstillinger øverst.
  2. Velg Enhetsinnstillinger og så Startskjerm.
  3. Under «Discover» velger du Logg av og så Ja, logg av.
Administrer ønskelisten din

Du kan legge til TV-serier eller filmer du vil se senere, i ønskelisten din. Disse TV-seriene og filmene vises som en rad i Oppdag-fanen.

1. Finn TV-serien eller filmen du vil legge til i ønskelisten, på Oppdag-fanen.
  2. Åpne detaljsiden for filmen eller TV-serien.
  3. Velg Ønskeliste .
Tips: Når du legger til innhold i ønskelisten din, kan du se det på alle enhetene du logger på.
Legg til og finn apper
Apper-fanen ser du alle appene du har installert. For å velge en app, bruk styrepilene på fjernkontrollen og velg den. Finn ut hvordan du laster ned og administrerer apper.
Hva har du på startskjermen?

Øverst ser du flere faner du kan navigere til:

• Søk: Si eller skriv inn søket ditt. Finn ut mer om Google-assistenten på Android TV.
  • Hjem: Du kan raskt finne foreslått innhold, apper du har lastet ned, og filmer og TV-serier du ikke har sett ferdig ennå.
  • Utforsk: Få personlige anbefalinger basert på seerloggen din, interessene dine og nye trender.
  • Apper: Se alle appene du har lastet ned, og foreslåtte apper. Finn ut hvordan du laster ned apper.
  • Innstillinger: Endre innstillingene for kontoen eller enheten.