Udforsk Android TV-startskærmen

Du finder alle dine apps og spil og al din underholdning på startskærmen.

Tryk på knappen Hjem Hjem på din fjernbetjening for at gå til startskærmen.

(1) Anbefalinger

I øverste række kan du se forslag baseret på dine tidligere valg af film, tv-serier, apps og spil.

Hvis du er logget ind i apps på din telefon eller computer med den samme konto, kan det, du ser på disse enheder, påvirke de valgmuligheder, du ser på dit fjernsyn.

Bemærk!

• Hvis du vil fjerne forslag fra en bestemt app, kan du deaktivere anbefalinger for den pågældende app eller afinstallere den.
  • Du kan ikke ændre rækkefølgen i denne sektion.

(2) Apps og (3) Spil

På startskærmen finder du dine apps i anden række og spil i den tredje.

Organiser apps manuelt

1. Gå til startskærmen i Android TV.
  2. Brug fjernbetjeningen til at rulle ned til den række, du vil sortere.
  3. Vælg den app, du vil flytte.
  4. Hold knappen Vælg nede.
  5. Brug fjernbetjeningen til at flytte appen til højre eller venstre.
  6. Tryk på knappen Vælg igen.
  7. Vælg Gem og luk.

Organiser efter senest brugt

1. Gå til startskærmen på Android TV.
  2. Brug din fjernbetjening til at rulle ned, og vælg Indstillinger.
  3. Under "Indstillinger" skal du finde og vælge Startskærm.
  4. Vælg Apps og spil.
  5. Rul ned, og vælg Organiser apps og spil og så I rækkefølge efter aktualitet.

Du kan finde nye apps og spil ved at gå til appen Google Play Butik på dit fjernsyn.

Slet en app

1. Gå til startskærmen i Android TV.
  2. Brug fjernbetjeningen til at rulle ned til den app, du vil fjerne.
  3. Træk den til papirkurven nederst på skærmen.
    • Hvis du ikke kan se papirkurven, er det fordi, at appen ikke kan fjernes.

(4) Indstillinger

1. Gå til startskærmen i Android TV.
  2. Rul til den nederste række for at ændre dine indstillinger.

Brug din fjernbetjening

Find seneste valg

1. Gå til startskærmen i Android TV.
  2. Hold knappen Hjem Hjem nede på din fjernbetjening for at finde de apps og kanaler, du har set for nylig.

Søg efter indhold

1. Gå til startskærmen i Android TV.
  2. Du har følgende valgmuligheder:
    • Skriv for at søge: Vælg Søg Søg.
    • Tal for at søge: Tryk på mikrofonknappen på din fjernbetjening.

Find ud af, hvilke typer apps og underholdning du kan søge efter på dit fjernsyn.