Gennemse startskærmen på Android TV

Du finder alle dine apps og spil og al din underholdning på startskærmen. Tryk på knappen Hjem på din fjernbetjening for at gå til startskærmen.

Hvad vises på startskærmen?

Google Assistent

Du kan søge efter indhold med Google Assistent Assistent øverst til venstre på skærmen. Du kan indtaste eller indtale en søgning. Se, hvordan du søger på dit Android TV.

Indstillinger

Du finder Indstillinger Indstillinger øverst til højre på skærmen. Her kan du bl.a. ændre dine præferencer, lyde, konti samt din lagerplads. Indstillingerne kan variere afhængigt af producent eller tjenesteudbyder.
Foreslåede serier og film

Du kan finde forslag til populære film og serier, du kan se, øverst på skærmen.

• Sponsoreret: Nye film og tv-serier fra vores underholdningspartnere.
  • Google Play-medarbejdernes favoritter: Populære film og serier, der er udvalgt af Google Play.

Få bedre forslag

1. Gå til google.com på en telefon eller computer.
  2. Tjek, at du er logget ind på den samme konto, som du bruger på dit Android TV, øverst til højre.
  3. Søg efter Anbefalede videoer
  4. Klik på Udbydere øverst i søgeresultaterne.
  5. Vælg dine abonnementer på listen. Du får forslag fra disse tjenester blandt Google Play-medarbejdernes favoritter og i andre Google-produkter. Få flere oplysninger om anbefalinger til tv-serier og film.
  6. Klik på Gem.

Deaktiver forhåndsvisning af lyd og video

1. Gå til startskærmen på dit Android TV. Vælg Indstillinger øverst på skærmen.
  2. Vælg Enhedspræferencer efterfulgt af Startskærm.
  3. Deaktiver Aktivér videoforsmag og Aktivér lydeksempler.

Få flere oplysninger om sponsorerede forslag

1. Gå til den annonce, du vil have flere oplysninger om.
  2. Tryk på Vælg på fjernbetjeningen, og hold fingeren nede.
  3. Vælg Hvorfor denne annonce?

Få flere oplysninger om annoncer på Android TV

Apps

Du kan finde apps, du har downloadet, i øverste række. Brug D-pad'en på din fjernbetjening til at vælge en app. Se, hvordan du henter og administrerer apps.

Næste

Du kan finde næste afsnit i en serie, du ser, og film eller afsnit, du ikke har afsluttet, i rækken "Næste". Brug D-pad'en på din fjernbetjening til at vælge, hvad du vil se.
Tip! Du kan vise eller skjule bestemt indhold eller deaktivere rækken "Næste". Det gør du ved at rulle ned til bunden af startskærmen. Vælg Tilpas kanaler efterfulgt af Næste.

Kanalrækker

Kanalrækkerne viser indhold fra dine apps. Du behøver ikke at åbne en app for at komme til tv-serien.  Sådan vælger du, hvilke kanaler der skal vises på startskærmen:

1. Brug din fjernbetjening til at rulle ned til bunden af startskærmen.
  2. Vælg Tilpas kanaler.
  3. Vælg en kanal for at slå den til eller fra.

Flyt eller skjul kanalrækker

Sådan flytter du en række:

1. Vælg en række.
  2. Brug D-pad'en på din fjernbetjening til at rulle to gange til venstre.
  3. Vælg Omorganiser omorganiser.
  4. Flyt rækken hen til det ønskede sted, og tryk derefter på knappen midt på D-pad'en.

Sådan skjuler du en række:

1. Vælg en række.
  2. Brug D-pad'en på din fjernbetjening til at rulle tre gange til venstre.
  3. Vælg Skjul skjul.