Gennemse startskærmen på Android TV

Du finder alle dine apps og spil og al din underholdning på startskærmen. Tryk på knappen Hjem på din fjernbetjening for at gå til startskærmen.

Hvad vises på startskærmen?

Google Assistent

Du kan søge efter indhold med Google Assistent Assistent øverst til venstre på skærmen. Du kan indtaste eller indtale en søgning. Se, hvordan du søger på dit Android TV.

Indstillinger

Du finder Indstillinger Indstillinger øverst til højre på skærmen. Her kan du bl.a. ændre dine præferencer, lyde, konti samt din lagerplads. Indstillingerne kan variere afhængigt af producent eller tjenesteudbyder.

Apps

Du kan finde apps, du har downloadet, i øverste række. Brug D-pad'en på din fjernbetjening til at vælge en app. Se, hvordan du henter og administrerer apps.

Næste

Du kan finde næste afsnit i en serie, du ser, og film eller afsnit, du ikke har afsluttet, i rækken "Næste". Brug D-pad'en på din fjernbetjening til at vælge, hvad du vil se.
Tip! Du kan vise eller skjule bestemt indhold eller deaktivere rækken "Næste". Det gør du ved at rulle ned til bunden af startskærmen. Vælg Tilpas kanaler og derefter Næste.

Kanalrækker

Kanalrækkerne viser indhold fra dine apps. Du behøver ikke at åbne en app for at komme til tv-serien.  Sådan vælger du, hvilke kanaler der skal vises på startskærmen:

1. Brug din fjernbetjening til at rulle ned til bunden af startskærmen.
  2. Vælg Tilpas kanaler.
  3. Vælg en kanal for at slå den til eller fra.

Flyt eller skjul kanalrækker

Sådan flytter du en række:

1. Vælg en række.
  2. Brug D-pad'en på din fjernbetjening til at rulle to gange til venstre.
  3. Vælg Omorganiser omorganiser.
  4. Flyt rækken hen til det ønskede sted, og tryk derefter på knappen midt på D-pad'en.

Sådan skjuler du en række:

1. Vælg en række.
  2. Brug D-pad'en på din fjernbetjening til at rulle tre gange til venstre.
  3. Vælg Skjul skjul.