Tilpas din startskærm for Android TV

På startskærmen på dit Android TV kan du finde serier og film ved at søge. Du kan se de serier og film, du har startet afspilningen af, foreslåede videoer og tilpassede anbefalinger. Du kan ændre nogle af disse valgmuligheder.

Vigtigt! Disse indstillinger er ikke tilgængelige på alle Android TV-enheder.

Skift indstillinger for startskærmen

Tilføj, fjern og omarranger kanalrækker

Tilføj eller fjern rækker

1. Gå til startskærmen på dit Android TV. Vælg Indstillinger øverst på skærmen.
  2. Vælg Enhedspræferencer og derefter Startskærm.
  3. Vælg Tilpas kanaler.
  4. Vælg en kanal for at slå den til eller fra.

Omarranger rækker

1. På fanen Hjem skal du rulle ned til den række, du vil flytte.
  2. Brug D-pad'en på din fjernbetjening til at rulle to gange til venstre.
  3. Vælg Omorganiser omorganiser.
  4. Flyt rækken hen til det ønskede sted, og tryk derefter på knappen midt på D-pad'en.
Administrer foreslåede serier og film

Vigtigt! På fanen Hjem kan du se forslag til film og serier. Disse forslag er enten baseret på populært indhold eller sponsoreret af mediepartnere og kan ikke deaktiveres.

Få bedre forslag

1. Gå til google.com på en telefon eller computer.
  2. Tjek, at du er logget ind på den samme konto, som du bruger på dit Android TV, øverst til højre.
  3. Søg efter Anbefalede videoer
  4. Klik på Tjenester øverst i søgeresultaterne.
  5. Vælg dine abonnementer på listen. Du får forslag fra disse tjenester blandt Google Play-medarbejdernes favoritter og i andre Google-produkter. Få flere oplysninger om anbefalinger til tv-serier og film.
  6. Klik på Gem.

Deaktiver forhåndsvisning af lyd og video

1. Gå til startskærmen på dit Android TV. Vælg Indstillinger øverst på skærmen.
  2. Vælg Enhedspræferencer og derefter Startskærm.
  3. Deaktiver Aktivér videoforsmag eller Aktivér lydeksempler.

Få flere oplysninger om sponsorerede forslag

1. Gå til den annonce, du vil have flere oplysninger om.
  2. Tryk på Vælg på fjernbetjeningen, og hold fingeren nede.
  3. Vælg Hvorfor denne annonce?

Tip! Få flere oplysninger om annoncer på Android TV.

Administrer tilpassede anbefalinger
Vigtigt! Under Discover kan du finde tilpassede anbefalinger, der er baseret på de tjenester, du bruger, det indhold, du har set, indhold fra listen Se senere og meget mere. Få flere oplysninger om anbefalinger til film og tv-serier.

Konfigurer tilpassede anbefalinger

1. Gå til Discover.
  2. Vælg Kom godt i gang.
  3. Log ind på din Google-konto. Der vises anbefalinger på baggrund af aktiviteten på denne konto.
  4. Når "Aktivér Web- og appaktivitet" vises, skal du vælge Aktivér. Få flere oplysninger om Web- og appaktivitet.
  5. Vælg de tjenester, du bruger til at se film og tv-serier og derefter Bekræft.
    • Nogle tjenester vælges som standard, herunder de tjenester, der er knyttet til din konto.

Deaktiver tilpassede anbefalinger

1. Gå til startskærmen på dit Android TV. Vælg Indstillinger øverst på skærmen.
  2. Vælg Enhedspræferencer og derefter Startskærm.
  3. Under "Discover" skal du vælge Log ud og derefter Ja, log ud
Administrer listen "Se senere"

Du kan føje serier eller film, du vil se senere, til listen "Se senere". Det pågældende indhold vises som en række på fanen Udforsk.

1. Find det indhold, du vil føje til listen "Se senere", på fanen Udforsk.
  2. Åbn infosiden for det pågældende indhold.
  3. Vælg "Se senere" .
Tip! Når du føjer indhold til listen "Se senere", kan du finde det på alle enheder, hvor du er logget ind.
Tilføj og find apps
På fanen Apps kan du se alle de apps, du har installeret. Brug D-pad'en på din fjernbetjening til at vælge en app. Se, hvordan du henter og administrerer apps.
Hvad vises på startskærmen?

Øverst finder du en række faner, du kan tilgå:

• Søg: Indtal eller skriv din søgeforespørgsel. Få flere oplysninger om Google Assistent på Android TV.
  • Hjem: Find hurtigt foreslået indhold, apps, du har downloadet, og film og serier, du ikke har set færdig endnu.
  • Discover: Få tilpassede anbefalinger baseret på din afspilningshistorik, dine interesser og nye trends.
  • Apps: Find alle de apps, du har downloadet, og foreslåede apps. Se, hvordan du downloader apps.
  • Indstillinger: Skift indstillinger for din konto eller enhed.