Skift konto for Android TV

Du kan synkronisere dine medier og din aktivitet på flere forskellige enheder, når du logger ind på en Google-konto på dit Android TV.

Du kan også bruge flere konti på YouTube, i Play Butik og i andre Google-tjenester til at gemme adskilte afspilningshistorikker.

Log ind, eller tilføj en konto

Du kan logge ind på din Google-konto, når du konfigurerer dit Android TV. Hvis du ikke er logget ind, eller hvis du vil tilføje en anden konto:

1. Åbn Indstillinger Indstillinger på dit Android TV.
  2. Rul ned til bunden af panelet Indstillinger.
  3. Vælg Tilføj konto under "Konti".
  4. Brug din fjernbetjening til at angive dit brugernavn og din adgangskode til Google.

Hvis du ikke har en Google-konto, kan du se, hvordan du opretter en

Skift konto

I visse apps får du forslag baseret på din visningshistorik. Hvis du vil have tilpassede resultater i Google-apps, skal du sørge for, at du er logget ind på din egen Google-konto.

Sådan skifter du konto:

1. Åbn en app, der bruger din Google-konto, f.eks. YouTube eller Play Butik.
  2. Vælg din konto, når appen er åbnet.

Hvis appen ikke beder dig om at vælge en konto:

1. Åbn appens indstillinger.
  2. Log ud af den aktuelle konto.
  3. Log ind på din konto i appens indstillinger.
  4. Næste gang du bruger appen, kan du vælge, hvilken konto du vil bruge.

Fjern eller administrer en konto

Du kan synkronisere enheder og apps samt fjerne konti på dit Android TV.

• Gå til startskærmen på dit Android TV.
  • Vælg Indstillinger Indstillinger øverst på skærmen.
  • Vælg en konto under "Konti" nederst på skærmen.
  • Vælg en af følgende muligheder:
    • Synkroniser nu
    • Fjern konto
    • Vælg apps, der skal synkroniseres