Hyr eller köp filmer med Android TV

När du köper eller hyr en film via en Android TV-enhet läggs den till i biblioteket. Du kan titta på filmer och serier i biblioteket på många enheter. Du kan även dela utvalda titlar med upp till fem familjemedlemmar via Familjens bibliotek.

Viktigt! Den här funktionen är inte tillgänglig i alla länder eller regioner eller på alla språk.

Hyr eller köp en film

1. Öppna fliken Butik från startskärmen på Android TV.
  2. Leta upp titeln du vill hyra eller köpa.
  3. Välj filmens titel för att öppna informationssidan.
  4. Välj Hyr eller Köp.

Tips!

• Innehållet du hyr eller köper via Android TV läggs till i biblioteket i kontot som du använde för att göra köpet. Läs mer om var du kan titta på ditt innehåll.
  • Om du vill köpa en serie eller film efter att ha hyrt den måste du vänta tills uthyrningsperioden har löpt ut. Det går inte att dra av uthyrningskostnaden från köpet.

Titta på innehåll du har köpt

Viktigt! I biblioteket hittar du innehåll du har köpt från:

• YouTube
  • Android TV
  • Google TV
  1. Öppna fliken Butik från startskärmen på Android TV.
  2. Du hittar ditt köpta innehåll på den första raden med titeln Ditt bibliotek.
    • Om du har fler än 10 titlar i ditt bibliotek: Om du vill öppna sidan Ditt bibliotek klickar du på kortet Visa alla.
    • Tips! Sidan Ditt bibliotek har separata sektioner för hyrt material, filmer och serier.