Android TV:n mainosasetusten muuttaminen

Android TV ‐laitteesi mukana tulee kullekin laitteelle yksilöllinen mainostunnus. Voit nollata tai poistaa mainostunnuksen milloin tahansa. Mainostunnuksen avulla laitteellasi olevat sovellukset voivat tarjota aiempaa personoidumman mainoskokemuksen. Lue lisää personoiduista mainoksista Googlessa.

Tärkeää: Et voi laittaa mainoksia pois päältä, mutta voit valita, käytetäänkö mainostunnusta personoitujen mainosten näyttämiseen asennetuissa sovelluksissa.

Android TV:n mainostunnuksen nollaaminen

Tärkeää:Kun nollaat laitteen mainostunnuksen, nykyinen tunnus korvataan uudella. Sovellukset voivat edelleen lähettää personoituja mainoksia, mutta ne eivät ehkä ole hetkeen yhtä osuvia.

1. Siirry Android TV:n aloitusnäytölle.
  2. Valitse näytön yläosasta Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Laite ja sitten Asetukset ja sitten Tietoja.
  4. Valitse Oikeudelliset tiedot ja sitten Mainokset ja sitten Nollaa mainostunnus.

Android TV:n mainostunnuksen poistaminen

Tärkeää: Kun poistat laitteen mainostunnuksen, uutta laitetta ei luoda. Sovellukset voivat edelleen lähettää mainoksia, mutta ne eivät ehkä ole yhtä osuvia. Et näe tähän mainostunnukseen perustuvia mainoksia, mutta saatat silti nähdä mainoksia, jotka perustuvat muihin tekijöihin, esimerkiksi sovelluksille jakamiisi tietoihin. Voit aina luoda uuden mainostunnuksen.

1. Siirry Android TV:n aloitusnäytölle.
  2. Valitse näytön yläosasta Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Laite ja sitten Asetukset ja sitten Tietoja.
  4. Jos haluat siirtyä kohtaan "Poista mainostunnus", paina suuntanäppäintä kahdesti. Paina sitten Valitse