Skift annonceindstillinger for Android TV

Din Android TV-enhed har et annoncerings-id, der er unikt for hver enhed. Du kan til enhver tid nulstille eller slette dit annoncerings-id. Med annoncerings-id'et kan apps på din enhed give dig en mere tilpasset annonceoplevelse. Få flere oplysninger om tilpassede annoncer på Google.

Vigtigt! Du kan ikke deaktivere annoncer, men du kan administrere brugen af dit annoncerings-id til tilpassede annoncer i installerede apps.

Nulstil annoncerings-id'et på Android TV

Vigtigt! Når du nulstiller enhedens annoncerings-id, erstattes det aktuelle id med et nyt. Apps kan stadig sende tilpassede annoncer til dig, men til at starte med er de muligvis mindre relevante for dig.

1. Gå til startskærmen på Android TV.
  2. Vælg Indstillinger Indstillinger øverst på skærmen.
  3. Vælg Enhed og derefter Præferencer og derefter Om.
  4. Vælg Juridiske oplysninger og derefter Annoncer og derefter Nulstil annoncerings-id.

Slet annoncerings-id'et på Android TV

Vigtigt! Når du sletter din enheds annoncerings-id, tildeles den ikke et nyt. Apps kan stadig sende annoncer til dig, men de er muligvis mindre relevante for dig. Du modtager ikke annoncer baseret på dette annoncerings-id, men du modtager muligvis stadig annoncer, der er baseret på andre faktorer, f.eks. de oplysninger, du har delt med apps. Du kan til enhver tid oprette et nyt annoncerings-id.

1. Gå til startskærmen på Android TV.
  2. Vælg Indstillinger Indstillinger øverst på skærmen.
  3. Vælg Enhed og derefter Præferencer og derefter Om.
  4. Du kan fokusere på "Slet annoncerings-id" ved at trykke to gange på D-pad'en. Tryk derefter på Vælg