Få detaljeret rutevejledning

Android Auto giver dig stemmestyret navigation, anslåede ankomsttider, trafikoplysninger i realtid, vognbaneassistent og meget mere via Google Maps eller din foretrukne navigationsapp.

Få rutevejledning med stemmekommandoer
  1. Sig "Hey Google", eller vælg mikrofonen Tal.
  2. Fortæl Android Auto, hvor du vil hen. Her er nogle eksempler på ting, du kan sige:
  3. Hvis du får vist flere lokationer, skal du vælge den, du vil bruge, og følge rutevejledningen til din destination.

Når du bruger Google Maps til at navigere, kan du åbne Indstillinger Indstillinger for at justere dine ruteindstillinger, valgmuligheder for visning m.m. Når du holder parkeret, kan du også justere disse indstillinger i Google Maps-appen på din telefon.

Du kan til enhver tid stoppe navigationen:

1. Sig "Hey Google", eller tryk på mikrofonen Tal.

2. Sig "Stop navigation" eller "Annuller navigation".

Få rutevejledning på skærmen

Der er tre kvikmuligheder til valg af destination med Google Maps.

• Seneste viser de steder, du har besøgt for nylig, og forslag baseret på dine seneste søgninger i Google Maps.

• Kategorier giver dig mulighed for at vælge mellem tankstationer, caféer m.m.

• Gemte steder viser de steder, du har gemt på din Google Maps-konto.

Følg denne vejledning i Android Apps for at angive en destination med Google Maps:

1. Tryk på Søg eller dette ikon .
  2. Vælg Seneste, Kategorier eller Gemt.
  3. Vælg et resultat for at starte navigationen.
Angiv en destination

Sæt din bil i parkeringstilstand (P). Med Android Auto på bilens skærm kan du ikke indtaste din destination, før du har angivet bilen som parkeret.

1. Åbn Google Maps Maps eller din foretrukne navigationsapp.
  2. Du kan vælge Hjem eller Arbejde, hvis du har angivet disse adresser i Kontakter. Du kan også åbne tastaturet på bilens skærm eller din mobilenhed ved at vælge Søg .
  3. Angiv din destination. Her er nogle eksempler på ting, du kan skrive:
    • Union Square, San Francisco
    • Philz Coffee
    • 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA, USA
  4. Hvis du får vist flere lokationer, skal du vælge den, du vil bruge, og følge rutevejledningen til din destination.
Få trafikoplysninger

Mens du navigerer med Google Maps, får du vist farvekodede trafikforhold på motorveje og veje, når disse oplysninger er tilgængelige. Du kan slå trafikoplysningerne til og fra ved at følge vejledningen nedenfor:

1. Tryk på Indstillinger Indstillinger.
  2. Tryk på Trafik.
  3. Hvis du vil slå trafikoplysninger til, skal du trykke på knappen for at skifte fra deaktiveret til aktiveret.
  4. Hvis du vil slå trafikoplysninger fra, skal du trykke på knappen for at skifte fra aktiveret til deaktiveret.