Bellen en gebeld worden

Je kunt bellen en gebeld worden met Android Auto. Je hoort de gesprekken via de speakers van je auto.

Gebeld worden

Als je wordt gebeld, zie je een melding op het Android Auto-scherm met de gegevens van de beller. Tik op de melding om het gesprek te accepteren en te starten. In sommige auto's kun je een gesprek ook accepteren met een knop op je stuur. Bekijk de handleiding van je auto voor instructies.

Bellen met je stem
  1. Zeg 'Hey Google' of selecteer de microfoon Spreken.
  2. Zeg 'bel' en dan de naam of het telefoonnummer van een contact. Bijvoorbeeld:
    • 'Bel [naam van contact].'
    • 'Bel naar huis.'
    • 'Bel [telefoonnummer].'
Bellen met het scherm
  1. Selecteer de app Telefoon
  2. Kies uit de opties, zoals Favorieten, Recent en Contacten.
  3. Selecteer wie je wilt bellen.
  4. Of kies Meer Meer om Een nummer kiezen Toetsenblok te selecteren en geef het nummer op.
Je voicemail beluisteren en je recente of gemiste gesprekken bekijken

Volg deze stappen om je voicemail te beluisteren, de gespreksgeschiedenis te bekijken of gemiste gesprekken te zien:

1. Open de app Telefoon .
  2. Selecteer Recent om je gespreksgeschiedenis of gemiste gesprekken te bekijken.
  3. Als je je voicemail wilt openen, tik je op Meer Meer en dan op Voicemail .
Wisselgesprek gebruiken

Als je al aan het bellen bent en er een nieuw gesprek binnenkomt, kun je de melding voor het nieuwe gesprek selecteren om je huidige gesprek in de wacht te zetten. Zodra je één gesprek in de wacht hebt, kun je schakelen tussen de gesprekken tot je een of beide gesprekken hebt afgerond.

Je kunt wisselgesprekken alleen gebruiken voor inkomende gesprekken. Je kunt geen tweede nummer bellen terwijl je al in gesprek bent.