Komma igång med Android Auto

Med Android Auto visas apparna på bilens skärm så att du kan koncentrera dig på att köra. Du kan styra funktioner som navigering, kartor, samtal, sms och musik.

Kontakta biltillverkaren om du vill ha mer information om bilens kompatibilitet med Android Auto på bilens skärm.

Viktigt! Android Auto Android Auto är integrerat i telefonen. Ingen nedladdning behövs.

Viktigt! Android Auto är inte tillgängligt på enheter som kör Android (Go-versionen).

Det här behöver du

Android Auto på bilens skärm (med en USB-kabel)

Viktigt! Android Auto Android Auto är integrerat i telefonen. Ingen nedladdning behövs.

Android Auto på bilens skärm (trådlös)
  • En kompatibel Android-telefon med ett aktivt dataabonnemang och stöd för 5 GHz wifi. Trådlös projektion stöds på följande versioner av Android:
    • Alla telefoner med Android 11.0
    • En Google- eller Samsung-telefon med Android 10.0
    • En Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+ eller Note 8 med Android 9.0
  • En kompatibel bil eller stereo. Ta reda på om bilen eller stereon är kompatibel med Android Auto.

Tips!

• Kontakta tillverkaren om du vill ta reda på om din telefon har stöd för 5 GHz Wi-Fi.
    • Om du vill använda 5 GHz Wi-Fi i bilen inom EU måste din smartphone följa ytterligare bestämmelser. När det kommer till smartphones från Google uppfyller Pixel 3 och senare modeller det här kravet.
  • Kontakta biltillverkaren om du vill ta reda på om din bilmodell är kompatibel med trådlös Android Auto.

Viktigt! Android Auto Android Auto är integrerat i telefonen. Ingen nedladdning behövs.

Använd här
  • Argentina
  • Australien
  • Österrike
  • Belgien
  • Bolivia
  • Brasilien
  • Kanada
  • Chile
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Danmark
  • Dominikanska republiken
  • Ecuador
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Guatemala
  • Indien
  • Indonesien
  • Irland
  • Italien
  • Japan
  • Mexiko
  • Nederländerna
  • Nya Zeeland
  • Norge
  • Panama
  • Paraguay
  • Peru
  • Filippinerna
  • Polen
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Ryssland
  • Singapore
  • Sydafrika
  • Sydkorea
  • Spanien
  • Sverige
  • Schweiz
  • Taiwan
  • Thailand
  • Turkiet
  • Förenade kungariket
  • USA
  • Uruguay
  • Venezuela

De flesta funktionerna fungerar inte om du använder Android Auto utanför dessa länder.