Kom i gang med Android Auto

Med Android Auto får du apper på bilskjermen, slik at du kan fokusere mens du kjører. Du kan kontrollere funksjoner som navigering, kart, anrop, SMS og musikk.

Kontakt bilprodusenten for å få mer informasjon om bilens kompatibilitet med Android Auto på bilskjermen.

Viktig: Android Auto Android Auto er integrert i telefoner. Du trenger ikke å laste det ned.

Viktig: Android Auto er ikke tilgjengelig på enheter som kjører Android (Go-utgaven).

Dette trenger du

Android Auto på skjermen i bilen (med USB-kabel)

Viktig: Android Auto Android Auto er integrert i telefoner. Du trenger ikke å laste det ned.

Android Auto på skjermen i bilen (trådløst)
  • en kompatibel Android-telefon med et aktivt dataabonnement og støtte for 5 GHz wifi – trådløs projeksjon er kompatibel med disse Android-versjonene:
    • en hvilken som helst telefon med Android 11.0
    • Google- eller Samsung-smarttelefoner med Android 10.0
    • Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+ eller Note 8 med Android 9.0
  • en kompatibel bil eller stereo – finn ut om bilen eller stereoen din er kompatibel med Android Auto

Tips

• Kontakt produsenten for å finne ut om telefonen har støtte for 5 GHz Wi-Fi.
    • For å bruke 5 GHz Wi-Fi i bilen må smarttelefonen overholde flere forskriftskrav. Når det gjelder Google-smarttelefoner, overholder Pixel 3 og nyere modeller dette kravet.
  • Kontakt bilprodusenten for å finne ut om den spesifikke bilmodellen du har, er kompatibel med trådløs Android Auto.

Viktig: Android Auto Android Auto er integrert i telefoner. Du trenger ikke å laste det ned.

Her kan det brukes
  • Argentina
  • Australia
  • Østerrike
  • Belgia
  • Bolivia
  • Brasil
  • Canada
  • Chile
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Danmark
  • Den dominikanske republikk
  • Ecuador
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Guatemala
  • India
  • Indonesia
  • Irland
  • Italia
  • Japan
  • Mexico
  • Nederland
  • New Zealand
  • Norge
  • Panama
  • Paraguay
  • Peru
  • Filippinene
  • Polen
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Russland
  • Singapore
  • Sør-Afrika
  • Sør-Korea
  • Spania
  • Sverige
  • Sveits
  • Taiwan
  • Thailand
  • Tyrkia
  • Storbritannia
  • USA
  • Uruguay
  • Venezuela

De fleste funksjoner fungerer ikke hvis du bruker Android Auto utenfor disse landene.