Kom godt i gang med Android Auto

Android Auto giver dig apps på skærmen i din bil, så du bedre kan fokusere på din kørsel. Du kan styre funktioner som f.eks. navigation, kort, opkald, sms-beskeder og musik.

Kontakt producenten af din bil for at få flere oplysninger om din bils kompatibilitet med Android Auto på bilens skærm.

Vigtigt! Android Auto Android Auto er integreret i telefoner. Du behøver ikke at downloade den.

Vigtigt! Android Auto er ikke tilgængeligt på enheder, der kører Android (Go-udgaven).

Du skal bruge følgende

Android Auto på bilens skærm (med et USB-kabel)

Vigtigt! Android Auto Android Auto er integreret i telefoner. Du behøver ikke at downloade den.

Android Auto på bilens skærm (trådløs)
  • En kompatibel Android-telefon med et aktivt dataabonnement og understøttelse af 5 GHz Wi-Fi. Trådløs projektion er kompatibel med følgende Android-versioner:
    • Alle telefoner med Android 11.0
    • Google- eller Samsung-telefoner med Android 10.0
    • Samsung-telefonerne Galaxy S8, Galaxy S8+ eller Note 8 med Android 9.0
  • En kompatibel bil eller et kompatibelt lydanlæg. Se, om din bil eller dit lydanlæg fungerer sammen med Android Auto.

Tips!

• Kontakt producenten af din telefon for at finde ud af, om den understøtter 5 GHz Wi-Fi.
    • Hvis du befinder dig i EU, og du vil bruge 5 GHz Wi-Fi i bilen, skal din smartphone overholde yderligere lovkrav. Med hensyn til Google-smartphones overholder Pixel 3 og nyere modeller disse krav.
  • Kontakt producenten af din bil for at finde ud af, om din specifikke bilmodel er kompatibel med trådløs Android Auto.

Vigtigt! Android Auto Android Auto er integreret i telefoner. Du behøver ikke at downloade den.

Her kan du bruge Android Auto
  • Argentina
  • Australien
  • Østrig
  • Belgien
  • Bolivia
  • Brasilien
  • Canada
  • Chile
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Danmark
  • Den Dominikanske Republik
  • Ecuador
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Guatemala
  • Indien
  • Indonesien
  • Irland
  • Italien
  • Japan
  • Mexico
  • Nederlandene
  • New Zealand
  • Norge
  • Panama
  • Paraguay
  • Peru
  • Filippinerne
  • Polen
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Rusland
  • Singapore
  • Sydafrika
  • Sydkorea
  • Spanien
  • Sverige
  • Schweiz
  • Taiwan
  • Thailand
  • Tyrkiet
  • Storbritannien
  • USA
  • Uruguay
  • Venezuela

De fleste funktioner virker ikke, hvis du bruger Android Auto uden for disse lande.