Betatest av Android Auto

Om du har en Android-telefon* kan du gå med i programmet för betatestare. I programmet får du förtur till nya funktioner och uppdateringar i Android Auto innan de släpps till allmänheten.

Som betatestare kan du hjälpa oss att bygga en bättre version av Android Auto. Du kan testa hur väl nya funktioner fungerar med din specifika telefon och bil där du bor. När du delar din feedback använder vi den för att planera förbättringar för framtida versioner.

Viktigt! Vi ber dig att inte offentliggöra eller dela funktionerna du testar förrän de har blivit allmänt tillgängliga.

*Obs! Läs vad du behöver för att använda Android Auto med din Android-telefon och din bil och i vilka länder den är tillgänglig.

Gå med i programmet för betatestning

Gör så här om du vill bli betatestare.

1. Besök registreringssidan för att betatesta Android Auto.
  2. Välj Bli testare.
  3. Öppna Google Play Butik och uppdatera Android Auto-appen till betaversionen.

Viktigt! Betaversioner kan vara mindre stabila och vissa funktioner kanske inte fungerar korrekt.

Med programmet för betatestning får du förtur till nya Android Auto-funktioner. Du kan även ladda ned andra appar att använda med Android Auto. Om du vill få förtur till nya funktioner för dessa appar kan du söka efter program för betatestning. Det här är några program som du kanske vill gå med i:

Besök Google Play Butik om du vill öppna fler program för betatestning, besöka appens webbplats eller kontakta utvecklaren direkt.

Obs! Du kan bara ha en version av Android Auto installerad på telefonen. Om det inte finns någon betaversion får du den vanliga versionen tills nästa betaversion blir tillgänglig.

Följ stegen nedan om du vill lämna programmet för betatestare.

1. Besök sidan för att sluta att delta
  2. Välj Lämna programmet.

Skicka feedback till oss

Din feedback som betatestare kan hjälpa oss att bygga en bättre version av Android Auto. Vi vill veta hur nya funktioner fungerar i verkliga situationer. Flagga problem i bilen när de uppstår och dela användbar information om problemet.

Skicka feedback genom att följa stegen så snart som möjligt när ett problem uppstår.

1. Se till att telefonen är ansluten till fordonet med USB-kabeln eller den trådlösa anslutningen.
  2. Tryck länge på statusfältet (där du ser tid, signalstyrka och batteristatus) i några sekunder.
  3. När det är säkert att göra det (inte under körning) tittar du efter en avisering på enheten där du kan slutföra feedbackrapporten.
  4. Tryck på OK i aviseringen.
  5. Välj Android Auto Android Auto .
  6. Fyll i formuläret och tryck på Skicka.
Viktigt! Betatestare behöver inte längre aktivera utvecklarläget för att skicka en felrapport.