Betatest Android Auto

Hvis du har en Android-telefon,* kan du bli med i programmet for betatestere. I programmet får du tidlig tilgang til nye funksjoner og oppdateringer i Android Auto før de lanseres for alle.

Som betatester kan du hjelpe oss med å lage en bedre versjon av Android Auto. Du kan teste hvor godt nye funksjoner fungerer med telefonen din og kjøretøyet ditt i din del av verden.  Når du deler tilbakemeldingen din, bruker vi den til å planlegge fremtidige utgaver.

Viktig: Vi ber om at du ikke publiserer eller deler funksjonene du tester, før de er offentlig tilgjengelige.

*Merk: Finn ut hva du trenger for å bruke Android Auto med Android-telefonen din og Android-kjøretøyet ditt, og landene der dette er tilgjengelig.

Bli med i programmet for betatestere

Følg fremgangsmåten nedenfor for å bli med i programmet for betatestere.

1. Gå til registreringssiden for å betateste Android Auto.
  2. Velg Bli tester.
  3. Gå til Google Play-butikken og oppdater Android Auto-appen til betaversjonen.

Viktig: Versjoner for betatesting kan være mindre stabile, og enkelte funksjoner fungerer kanskje ikke som de skal.

I programmet for betatesting får du tidlig tilgang til nye Android Auto-funksjoner. Du kan også laste ned andre apper du kan bruke med Android Auto. Hvis du vil ha tidlig tilgang til nye funksjoner for disse appene, kan du se etter programmer for betatesting. Her er noen programmer du kan være interessert i å bli med i:

Du kan få tilgang til flere programmer for betatesting ved å sjekke Google Play-butikken, gå til nettstedet for appen eller kontakte utvikleren direkte.

Merk: Du kan bare ha én versjon av Android Auto installert på telefonen. Hvis ingen betaversjon er tilgjengelig, får du den vanlige versjonen frem til neste betaversjon er tilgjengelig.

Følg fremgangsmåten nedenfor for å forlate programmet for betatestere.

1. Gå til avmeldingssiden
  2. Velg Forlat programmet.

Send oss tilbakemelding

Som betatester kan tilbakemeldingen din hjelpe oss med å lage bedre versjoner av Android Auto. Vi vil gjerne høre hvordan nye funksjoner fungerer i virkelige situasjoner. Rapporter problemer i bilen når de oppstår, og del nyttig informasjon om problemet.

For å sende tilbakemelding, følg fremgangsmåten så snart som mulig etter at et problem oppstår.

1. Hold telefonen koblet til kjøretøyet med USB-kabelen eller den trådløse tilkoblingen.
  2. Trykk og hold på statusfeltet (der du ser klokkeslettet, signalstyrken og batteristatusen) i noen sekunder.
  3. Når det er trygt å gjøre det (ikke mens du kjører), ser du etter et varsel på enheten om at du kan fylle ut tilbakemeldingsrapporten.
  4. Trykk på OK i varselet.
  5. Velg Android Auto Android Auto .
  6. Fyll ut skjemaet, og trykk på Send inn-knappen.
Viktig: Betatestere trenger ikke lenger å slå på utviklermodus for å sende feilrapporter.