Impedir que altres persones utilitzin el teu dispositiu sense permís

Pots configurar el dispositiu per impedir que altres persones l'utilitzin si se'n restableix la configuració de fàbrica sense el teu permís. Per exemple, si et robessin el dispositiu que has protegit i n'esborressin les dades, només el podria fer servir una persona que tingués les dades del teu Compte de Google o del bloqueig de pantalla.

Nota: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 8.1 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Configurar la protecció del dispositiu

1. Afegeix un Compte de Google al dispositiu: per evitar que altres persones utilitzin el teu dispositiu si se n'esborren les dades, afegeix-hi el teu Compte de Google. Informació sobre com pots afegir el teu Compte de Google a Android.
  2. Defineix un bloqueig de pantalla: per evitar que altres persones utilitzin el teu dispositiu o n'esborrin les dades, defineix un bloqueig de pantalla. Informació sobre com pots definir un bloqueig de pantalla.

Consell: si no has definit cap bloqueig de pantalla, pot ser que puguis bloquejar el dispositiu de manera remota amb el servei Troba el meu dispositiu. Informació sobre com pots utilitzar el servei Troba el meu dispositiu.

Desactivar la protecció del dispositiu

Suprimeix el compte de Google que has afegit al dispositiu per desactivar-ne la protecció. Obtén informació sobre com pots suprimir comptes.

Si tens activades les Opcions per a desenvolupadors, també pots desactivar la protecció del dispositiu des de l'aplicació Configuració. Toca Sistema A continuació, Opcions per a desenvolupadors A continuació, Desbloqueig d'OEM. A continuació, introdueix el PIN i toca Activa.

Verificar la propietat del dispositiu després de restablir-ne les dades de fàbrica

Per restablir les dades de fàbrica d'un dispositiu protegit, hauràs de desbloquejar la pantalla o introduir la contrasenya del compte de Google. Així es garanteix que siguis tu o una persona de confiança qui les restableixi.

Hauràs de desbloquejar la pantalla o introduir la informació del compte de Google per fer les accions següents:

• Esborrar les dades del dispositiu amb l'aplicació Configuració: se't demanarà que introdueixis el bloqueig de pantalla abans de restablir les dades.
  • Restablir el dispositiu amb els botons: si restableixes el dispositiu amb els botons (mode Recovery), hauràs d'introduir el PIN, la contrasenya o el patró. També veuràs una opció per utilitzar el compte de Google que hi havia al dispositiu abans de restablir-lo.
  • Restablir el dispositiu de manera remota amb Troba el meu dispositiu: si restableixes el dispositiu de manera remota amb Troba el meu dispositiu, hauràs d'introduir un nom d'usuari i una contrasenya de Google que hi estiguin associats.

Important: pots iniciar la sessió amb qualsevol Compte de Google que s'hagi afegit prèviament al dispositiu i s'hi hagi sincronitzat com a compte o usuari, però no com a convidat. Si no pots proporcionar aquesta informació durant la configuració, no podràs fer servir el dispositiu després de restablir-ne les dades de fàbrica. Si no pots iniciar la sessió al teu Compte de Google, obtén ajuda per iniciar-la.