Resoldre problemes de sincronització del compte

Si el teu telèfon té problemes per sincronitzar-se amb el teu Compte de Google, és possible que vegis el missatge "La sincronització té problemes. Tornarà a funcionar aviat." o la icona de problema de sincronització Problema de sincronització.

La majoria de problemes de sincronització són temporals i normalment el compte es torna a sincronitzar al cap d'uns quants minuts. Si continues tenint problemes, prova aquestes solucions.

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 9 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

La bateria del telèfon Pixel aprèn contínuament els teus comportaments i s'optimitza en funció del teu ús més recent de les aplicacions. Quan configures un dispositiu nou o després de restablir les dades de fàbrica, l'optimització pot tardar unes quantes setmanes a aplicar-se completament. Per obtenir els millors resultats, mantén activades la bateria adaptativa i l'optimització de la bateria.

És normal que la bateria del telèfon Pixel s'exhaureixi una mica més del que és habitual després d'una actualització del programari. Això passa perquè el telèfon està fent tot el possible per baixar i optimitzar el programari nou, i per posar-ho tot en marxa.

Si, després d'uns quants dies, l'exhauriment de la bateria continua sent poc habitual, fes-nos-ho saber i t'ajudarem amb molt de gust.

Sincronitzar manualment el teu Compte de Google

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Informació A continuació, Compte de Google A continuació, Sincronització del compte.
    • Si tens més d'un compte al dispositiu, toca el que vulguis sincronitzar.
  3. Toca Més Més A continuació, Sincronitza ara.

Provar les solucions de sincronització habituals

Després de seguir cadascun dels passos de resolució de problemes que es mostren a continuació, prova la sincronització manual per veure si funciona.

Passos bàsics per resoldre el problema

Comprovar que la sincronització automàtica estigui activada

Si vols que el dispositiu se sincronitzi automàticament, has de tenir la sincronització automàtica activada.Informació sobre com pots sincronitzar automàticament les aplicacions i els comptes

Comprovar que la connexió a Internet funcioni
Important: per tal que la sincronització funcioni, necessites connexió a Internet.

Per provar la connexió, obre un navegador (com ara Chrome o Firefox) i carrega-hi un lloc web.Si el lloc web no es carrega o no pots connectar-t'hi, obtén informació sobre com pots connectar-te a una xarxa Wi‑Fi o com pots connectar-te a Internet amb les dades mòbils.

Comprovar si tens problemes amb el compte

Important: perquè la sincronització funcioni, has de poder iniciar la sessió al teu Compte de Google.

Comprova que puguis iniciar la sessió al teu Compte de Google d'altres maneres i en un altre dispositiu.Per exemple, accedeix al teu compte de Gmail amb el navegador de l'ordinador.

• Si pots iniciar-hi la sessió, vol dir que el problema és del telèfon. Prova la solució següent.
  • Si no pots iniciar-hi la sessió, és possible que el problema sigui del compte. Obtén ajuda per iniciar la sessió al compte.
Comprovar si hi ha actualitzacions d'Android
  1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. A prop de la part inferior, toca Sistema i, a continuació, Actualització de programari.
    • Si cal, abans toca Informació sobre el telèfon o Informació sobre la tauleta.
  3. Quan es mostri l'estat d'actualització a la pantalla, segueix els passos.

Passos avançats per resoldre el problema

Forçar la sincronització del compte

Opció 1: canvia la configuració de la data i l'hora

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Sistema A continuació, Data i hora.
  3. Desactiva Defineix l'hora automàticament i Defineix la zona horària automàticament.
  4. Canvia la data i l'hora manualment de manera que totes dues siguin incorrectes.
  5. Ves a la pantalla d'inici. Obtén informació sobre com pots aprendre a utilitzar el telèfon.
  6. Al telèfon, torna a obrir l'aplicació Configuració A continuació, Sistema A continuació, Data i hora.
  7. Canvia la data i l'hora manualment de manera que totes dues tornin a ser correctes.
  8. Activa Defineix l'hora automàticament i Defineix la zona horària automàticament.

Opció 2: força la sincronització amb l'aplicació Telèfon (només per a telèfons)

1. Obre l'aplicació Telèfon del dispositiu.
  2. Toca el teclat Teclat.
  3. Marca *#*# CHECKIN #*#* (*#*#2432546#*#*).
  4. Veuràs una notificació amb el missatge "La comprovació s'ha fet correctament.", que indica que s'ha pogut sincronitzar el telèfon. Si no veus una notificació de seguida, toca el telèfon verd Respondre a una trucada.
Esborrar la memòria cau i les dades

Pas 1: crea una còpia de seguretat dels contactes

1. Obre l'aplicació Contactes del telèfon.
  2. Toca Menú Menú A continuació, Configuració.
  3. A "Gestiona els contactes", toca Exporta.
  4. Tria una ubicació, com ara Drive.
  5. Toca Desa.

Pas 2: esborra les dades desades a la memòria cau

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Aplicacions A continuació, Contactes A continuació, Emmagatzematge i memòria cau.
  3. Toca Esborra la memòria cau Suprimeix.

Pas 3: restaura els contactes

1. Obre l'aplicació Contactes del telèfon.
  2. Toca Menú Menú A continuació, Configuració.
  3. Toca Importa A continuació, Fitxer.vcf A continuació, D'acord.
  4. Tria el fitxer .vcf que hagis exportat.