Canviar el que es mostra a la pantalla d'inici a Android

Si no hi ha cap aplicació oberta, es mostrarà la pantalla d'inici. De manera predeterminada, a la pantalla d'inici principal s'hi mostra la data, el temps i algunes aplicacions.

Important:

Accedir a la pantalla d'inici

En funció del telèfon, fes una de les accions següents:

• Llisca cap amunt des de la part inferior de la pantalla.
  • Toca Inici Inici o Inici Inici.

Alguns telèfons poden tenir més d'una pantalla d'inici. Llisca cap a la dreta o cap a l'esquerra per passar de l'una a l'altra.

Personalitzar la pantalla d'inici

Canviar una aplicació

A la part inferior de la pantalla s'hi mostra una fila amb les teves aplicacions preferides.

• Suprimir una aplicació preferida: mantén-la premuda i, a continuació, arrossega-la fins a una altra part de la pantalla.
  • Afegir una aplicació preferida: llisca cap amunt des de la part inferior de la pantalla. Mantén premuda una aplicació i col·loca-la en un lloc buit amb les teves aplicacions preferides.

Canviar altres opcions de configuració de la pantalla d'inici

1. A la pantalla d'inici, mantén premut un espai buit.
  2. Toca Configuració de la pantalla d'inici.

Fer cerques a la pantalla d'inici

Consell: per fer servir l'ordre "Hey Google", has de tenir activat l'Assistent de Google al dispositiu.

Activar o desactivar les animacions de la barra de cerca

A vegades, veuràs animacions a la barra de cerca de la pantalla d'inici. Aquestes animacions són temporals i estan dedicades a esdeveniments especials, com ara els dies festius.

Per activar-les o desactivar-les, segueix aquests passos:

1. Mantén premuda la barra de cerca.
  2. Toca Més Més i, a continuació, Preferències.
  3. Activa o desactiva l'opció Efectes del quadre de cerca.