Transferir fitxers entre l'ordinador i el dispositiu Android

Pots utilitzar el teu Compte de Google o un cable USB per moure fotos, música i altres fitxers entre l'ordinador i el telèfon.

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 9 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Opció 1: moure fitxers amb el teu Compte de Google

Opció 2: moure fitxers amb un cable USB

Ordinador Windows
  1. Desbloqueja el telèfon.
  2. Connecta el telèfon a l'ordinador amb un cable USB.
  3. Al telèfon, toca la notificació "S'està carregant el dispositiu per USB".
  4. A "Utilitza l'USB per a", selecciona Transferència de fitxers.
  5. S'obrirà una finestra de transferència de fitxers a l'ordinador. Utilitza-la per arrossegar els fitxers.
  6. Quan hagis acabat, expulsa el telèfon de Windows.
  7. Desconnecta el cable USB.
Ordinador Mac

L'ordinador ha de tenir Mac OS X 10.5 o una versió posterior.

1. Baixa i instal·la Android File Transfer a l'ordinador.
  2. Obre Android File Transfer. La propera vegada que connectis el telèfon, s'obrirà automàticament.
  3. Desbloqueja el telèfon.
  4. Connecta el telèfon a l'ordinador amb un cable USB.
  5. Al telèfon, toca la notificació "S'està carregant el dispositiu per USB".
  6. A "Utilitza l'USB per a", selecciona Transferència de fitxers.
  7. S'obrirà una finestra d'Android File Transfer a l'ordinador. Utilitza-la per arrossegar els fitxers.
  8. Quan hagis acabat, desconnecta el cable USB.
Chromebook
  1. Desbloqueja el telèfon.
  2. Connecta el telèfon a Chromebook amb un cable USB.
  3. Desbloqueja el telèfon.
  4. Al telèfon, toca la notificació "S'està carregant el dispositiu per USB".
  5. A "Utilitza l'USB per a", selecciona Transferència de fitxers.
  6. A Chromebook, s'obrirà l'aplicació Fitxers. Utilitza-la per arrossegar els fitxers.Obtén informació sobre els tipus de fitxer compatibles amb Chromebook.
  7. Quan hagis acabat, desconnecta el cable USB.

Resoldre problemes en moure fitxers mitjançant USB

Ordinador Windows
  • Resoldre problemes amb l'ordinador
    • Comprova la configuració de l'ordinador per assegurar-te que Windows detecti automàticament el maquinari nou.
    • Reinicia l'ordinador.
  • Resoldre problemes amb el telèfon
  • Resoldre problemes amb les connexions USB
    • Prova un altre cable USB. No tots els cables USB poden transferir fitxers.
    • Per provar el port USB del telèfon, connecta el dispositiu a un altre ordinador.
    • Per provar el port USB de l'ordinador, connecta un altre dispositiu a l'ordinador.
Ordinador Mac
  • Resoldre problemes amb l'ordinador
    • Comprova que l'ordinador tingui Mac OS X 10.5 o una versió posterior.
    • Comprova que l'ordinador tingui instal·lat i obert Android File Transfer.
    • Reinicia l'ordinador.
  • Resoldre problemes amb el telèfon
  • Resoldre problemes amb les connexions USB
    • Prova un altre cable USB. No tots els cables USB poden transferir fitxers.
    • Per provar el port USB del telèfon, connecta el telèfon a un altre ordinador.
    • Per provar el port USB de l'ordinador, connecta un altre dispositiu a l'ordinador.

Articles relacionats