Android-laitteen lukitusta ei voi avata

Jos et pysty avaamaan puhelimesi lukitusta, sinun täytyy tyhjentää laite. Voit määrittää sen uudelleen ja asettaa näytön lukituksen uudelleen. Jos et voi kirjautua Google-tilille, lue lisää tilin palauttamisesta.

Puhelimen tyhjentäminen

Tärkeää: Nämä valinnat poistavat kaiken puhelimelle tallennetun datan, kuten sovellukset, kuvat ja musiikin. Google-tilille varmuuskopioitu data voidaan palauttaa myöhemmin.

Vaihtoehto 1: Puhelimen tyhjentäminen toiselta laitteelta käsin

Jos haluat suojata tai tyhjentää Android-laitteen, varmista seuraavat asiat:

• Laitteessa on virtaa
  • Sillä on mobiilidata- tai Wi-Fi-verkkoyhteys
  • Laite on kirjautuneena Google-tilille
  • Paikanna laite on päällä
  • Laite näkyy Google Playssa

Lue lisää puhelimen etätyhjennyksestä.

Vaihtoehto 2: Puhelimen nollaaminen sen painikkeiden avulla

Voit tyhjentää lukitun puhelimen painamalla sen virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeita. Valmistajan tukisivustolta saat ohjeet oman puhelimesi palauttamiseksi tällä tavalla.

Kuvion nollaaminen (vain Android 4.4 ja vanhemmat versiot)

1. Kun lukitun laitteen avaaminen epäonnistuu muutaman kerran, näkyviin tulee viesti Unohtunut kuvio. Valitse Unohtunut kuvio.
  2. Lisää puhelimelle aiemmin lisätty Google-tilin käyttäjänimi ja salasana.
  3. Nollaa näytön lukitus. Lue lisää näytön lukituksen käyttöönotosta.

Muita lähteitä