Jeg kan ikke låse min Android-enhed op

Hvis du ikke kan låse din telefon op, skal du rydde den. Derefter kan du konfigurere den igen og indstille en ny skærmlås. Hvis du ikke kan logge ind på din Google-konto, kan du se, hvordan du gendanner din konto.

Ryd din telefon

Vigtigt! Denne valgmulighed rydder alle data, der er gemt på din enhed, f.eks. apps, billeder og musik. Data, der er sikkerhedskopieret til din Google-konto, kan gendannes senere.

Valgmulighed 1: Ryd din telefon fra en anden enhed

Hvis du vil finde, låse eller rydde en Android-telefon, skal den pågældende telefon:

•   Være tændt
  •   Være logget ind på en Google-konto
  •   Have forbindelse til mobildata eller Wi-Fi
  •   Være synlig i Google Play
  •   Have Placering aktiveret
  •   Have Find min enhed aktiveret

Se, hvordan du rydder en telefon via fjernadgang.

Mulighed 2: Gendan din telefon via knapperne på telefonen

Du kan rydde din låste telefon ved hjælp af afbryderknappen og lydstyrkeknapperne. Gå til producentens supportwebsite for at se, hvordan du nulstiller en specifik telefon via denne fremgangsmåde.

Nulstil dit mønster (gælder kun Android 4.4 eller ældre)

1. Når du har forsøgt at låse telefonen op flere gange, får du vist spørgsmålet "Har du glemt mønsteret?". Tryk på Har du glemt mønsteret?.
  2. Indtast det brugernavn og den adgangskode til din Google-konto, som du tidligere har føjet til din telefon.
  3. Nulstil din skærmlås. Se, hvordan du konfigurerer en skærmlås.