Verificar el número del teu telèfon Android

Quan configures un Compte de Google, pots permetre que Google conegui el número del teu telèfon. Si ho fas, verificarem que el número sigui teu.

Per a la teva seguretat, l'anirem verificant de tant en tant per assegurar-nos que encara sigui teu. És possible que durant la verificació rebis missatges de text de Google o vegis missatges que s'envien a Google, com ara "Google està verificant el número de telèfon d'aquest dispositiu".

Pots canviar la manera com es verifica el número del teu telèfon i decidir si s'ha de verificar.

Per què s'ha de verificar el número del teu telèfon

Si permets que Google conegui el teu número de telèfon, pots utilitzar-lo per realitzar diverses accions, com ara:

• Tornar a accedir al compte si tens problemes per iniciar la sessió.
  • Fer que el compte sigui més segur amb la verificació en dos passos.
  • Rebre videotrucades i missatges de persones que tinguin el teu número de telèfon.

Obtén informació sobre com utilitza Google els números de telèfon i sobre com pots fer canvis.

Canviar la manera com es verifica el número del telèfon

Després de permetre que Google verifiqui el teu número de telèfon, pots canviar la manera com es verifica:

1. Obre Configuració Google. Segons el telèfon que tinguis, segueix aquests passos:
    • Obre l'aplicació Configuració Aplicació Configuració del dispositiu i, a continuació, Google.
    • Obre una aplicació independent anomenada Configuració Google Configuració Google.
  2. Toca Número de telèfon del dispositiu i, a continuació, Gestiona com les persones poden contactar amb tu.
  3. Tria si vols que es verifiqui el número i com s'ha de fer.

Articles relacionats