Tilin synkronointiongelmien korjaaminen

Jos puhelimellasi on ongelmia tietojen synkronoinnissa Google-tilillesi, voit nähdä siitä kertovan ilmoituksen ("Synkronoinnissa on tällä hetkellä ongelmia. Palvelu palaa käyttöön hetken kuluttua.") tai synkronointiongelmien kuvakkeen Synkronointiongelma.

Useimmat synkronointiongelmat ovat väliaikaisia. Tavallisesti tietojen synkronointi jatkuu muutaman minuutin kuluttua. Jos synkronointiongelmat kuitenkin jatkuvat, kokeile seuraavia ohjeita.

Tärkeää: Osa näistä vaiheista koskee vain Android 9:ää tai sitä uudempia versioita. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Pixelin akku oppii jatkuvasti käyttäytymisestäsi ja optimoi itsensä sovelluskäyttösi perusteella. Optimoinnissa voi kulua muutama viikko uuden laitteen käyttöönoton tai tehdasasetusten palauttamisen jälkeen. Saat parhaat tulokset, kun pidät mukautuvan virran ja akun optimoinnin päällä.

On normaalia, että Pixelin akkua kuluu hieman tavallista enemmän ohjelmistopäivityksen jälkeen. Tämä johtuu siitä, että puhelin pyrkii lataamaan ja optimoimaan uuden ohjelmiston ja saamaan kaiken toimimaan.

Jos huomaat vielä muutaman päivän kuluttua epätavallista akun kulumista, ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme.

Google-tilin manuaalinen synkronointi

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Tietoa Ja sitten Google-tili Ja sitten Tilin synkronointi.
    • Jos laitteella on useita käyttäjätilejä, kosketa synkronoitavaa tiliä.
  3. Valitse Lisää Lisää Ja sitten Synkronoi nyt.

Yleisiä synkronointiratkaisuja

Yritä synkronoida tiedot manuaalisesti kunkin vaiheen jälkeen, jotta näet, onko ongelma ratkennut.

Perusvianmääritys

Automaattisen synkronoinnin tilan tarkistaminen

Jos haluat synkronoinnin tapahtuvan automaattisesti, pidä automaattinen synkronointi käytössä.Lue lisää sovellusten ja tilien automaattisesta synkronoinnista..

Internetyhteyden toimivuuden tarkistaminen
Tärkeää: Synkronoinnin käyttöön tarvitaan internetyhteys.

Voit testata yhteyden avaamalla selaimen (esim. Chrome tai Firefox) ja lataamalla jonkin verkkosivuston. Jos sivusto ei lataudu tai yhteyden muodostaminen ei onnistu, lue lisää yhteyden muodostamisesta Wi-Fi-verkkoon tai yhteyden muodostamisesta mobiiliverkkoon.

Tiliongelmien tarkistaminen

Tärkeää: Sinun on voitava kirjautua sisään Google-tilillesi, jotta synkronointi toimii.

Varmista, että voit kirjautua Google-tilillesi muilla tavoin ja toisella laitteella. Yritä esimerkiksi tarkistaa Gmail-sähköpostisi tietokoneen selaimella.

• Jos sisäänkirjautuminen onnistuu, ongelma on puhelimessa. Kokeile seuraavaa keinoa.
  • Jos et voi kirjautua sisään, tililläsi saattaa olla ongelma. Lue ohjeita tilille kirjautumiseen.
Android-päivitysten tarkistaminen
  1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse alareunasta Järjestelmä ja sitten Järjestelmäpäivitys.
    • Valitse tarvittaessa ensin Tietoja puhelimesta tai Tietoja tabletista.
  3. Kun päivityksen tila näkyy näytöllä, seuraa ohjeita.

Lisäratkaisut

Tilin synkronoinnin pakottaminen

Vaihtoehto 1: Päivämäärän ja ajan asetusten muuttaminen

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Järjestelmä Ja sitten Päivämäärä ja aika.
  3. Laita pois päältä Aseta aika automaattisesti ja Aseta aikavyöhyke automaattisesti.
  4. Muuta päivämäärä ja aika manuaalisesti virheellisiksi.
  5. Siirry aloitusnäytölle. Lue lisää puhelimella siirtymisestä.
  6. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus Ja sitten Järjestelmä Ja sitten Päivämäärä ja aika uudelleen.
  7. Korjaa päivämäärä ja aika manuaalisesti niin, että ne ovat oikein.
  8. Laita päälle Aseta aika automaattisesti ja Aseta aikavyöhyke automaattisesti.

Vaihtoehto 2: Synkronoinnin pakottaminen Puhelin-sovelluksen avulla (vain puhelimet)

1. Avaa puhelimen Puhelin-sovellus .
  2. Valitse Näppäimistö Näppäimistö.
  3. Syötä *#*# CHECKIN #*#* (*#*#2432546#*#*).
  4. Näet ilmoituksen, jossa kerrotaan sisäänkirjautumisen onnistuneen. Tämä viesti tarkoittaa, että puhelimen synkronointi onnistui. Jos et näe ilmoitusta heti, kosketa vihreää puhelinkuvaketta Vastaa puheluun.
Välimuistin ja tietojen tyhjentäminen

Vaihe 1: Varmuuskopioi yhteystiedot

1. Avaa puhelimen Yhteystiedot-sovellus.
  2. Valitse Valikko Valikko Ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Yhteystietojen hallinnointi ‐kohdasta Vie.
  4. Valitse sijainti, esimerkiksi Drive.
  5. Valitse Tallenna.

Vaihe 2: Tyhjennä välimuistiin tallennettu data

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Sovellukset Ja sitten Yhteystiedot Ja sitten Tallennustila ja välimuisti.
  3. Valitse Tyhjennä välimuisti Poista.

Vaihe 3: Palauta yhteystiedot

1. Avaa puhelimen Yhteystiedot-sovellus.
  2. Valitse Valikko Valikko Ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Tuo Ja sitten .vcf-tiedosto Ja sitten OK.
  4. Valitse viemäsi .vcf-tiedosto.

Muita lähteitä