Reparar una aplicació d'Android instal·lada que no funciona

Prova de seguir aquests passos si una aplicació instal·lada al telèfon té algun d'aquests problemes:

Després de cada pas, reinicia el telèfon per veure si s'ha resolt el problema.

Nota: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 8.1 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Pas 1: reinicia i actualitza el dispositiu

Reinicia el telèfon
Important: la configuració pot variar en funció del telèfon. Per obtenir més informació, contacta amb el fabricant del dispositiu.
  1. En la majoria dels telèfons, cal prémer el botó d'engegada durant uns 30 segons o fins que es reiniciï el telèfon.
  2. És possible que hagis de tocar Reinicia i, a continuació, Reinicia.
Comprovar si hi ha actualitzacions d'Android
  • Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  • A prop de la part inferior, toca Sistema i, a continuació, Configuració avançada i, a continuació, Actualització del sistema.
    • Segons el telèfon, és possible que hagis de tocar Informació sobre el telèfon o Informació sobre la tauleta i, a continuació, Actualització de programari.
  • Veuràs l'estat d'actualització. Segueix els passos en pantalla.
Actualitzar l'aplicació

Per comprovar si hi ha cap actualització disponible per a l'aplicació Càmera:

1. Obre l'aplicació Google Play Store Google Play.
  2. A la part superior dreta, toca la icona de perfil.
  3. Toca Gestiona les aplicacions i els dispositius.
  4. A "Actualitzacions disponibles", instal·la les actualitzacions disponibles per a Càmera Pixel.

Per comprovar si hi ha alguna actualització del sistema Android disponible:

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Sistema.
  3. Toca Actualitzacions de programari.
  4. Toca Actualització del sistema.
  5. Toca Comprova actualitzacions.

Obtén informació sobre com pots actualitzar Google Play Store i les aplicacions a Android.

Pas 2: comprova si hi ha un problema més important amb l'aplicació

Forçar l'aturada de l'aplicació
Normalment pots forçar l'aturada d'una aplicació a través de l'aplicació Configuració del telèfon. La configuració pot variar segons el telèfon. Per obtenir més informació, contacta amb el fabricant del dispositiu.
Consell: si continues tenint problemes amb l'aplicació després de forçar-ne l'aturada, contacta amb el desenvolupador de l'aplicació. Obtén informació sobre com pots contactar amb un desenvolupador.
Esborrar la memòria cau i les dades de l'aplicació
  • Normalment pots esborrar la memòria cau i les dades d’una aplicació a través de l'aplicació Configuració del telèfon. La configuració pot variar segons el telèfon. Per obtenir més informació, contacta amb el fabricant del dispositiu.

• Allibera espai temporalment quan esborris les dades desades a la memòria cau. Es tracta d'una solució a curt termini. Amb el temps, les dades desades a la memòria cau es tornaran a acumular.

Consell: si continues tenint problemes amb l'aplicació després d'haver-ne esborrat la memòria cau i les dades, contacta amb el desenvolupador de l'aplicació. Obtén informació sobre com pots contactar amb un desenvolupador.

Sync device with Google servers

Important: Settings can vary by phone. For more info, contact your device manufacturer.
  1. Open your phone's Settings app.
  2. Tap System i, a continuació, Date & Time.
  3. Turn off Automatic Time Zone and Automatic Date & Time.
  4. Change the date and time to be incorrect.
  5. Turn on Automatic Time Zone and Automatic Date & Time.
Desinstal·lar l'aplicació

Precaució: s'esborraran totes les dades desades a l'aplicació.

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Aplicacions i, a continuació, Mostra totes les aplicacions.
  3. Toca l'aplicació.
  4. Toca Desinstal·la i, a continuació, D'acord.

Consell: si vols tornar a utilitzar l'aplicació, pots provar de reinstal·lar-la. Obtén informació sobre com pots reinstal·lar aplicacions.

Contactar amb el desenvolupador de l'aplicació
Important: If you tried the troubleshooting steps but still have trouble, contact us or the app developer.

Si has baixat l'aplicació de Google Play Store, pots fer el següent: