Overfør WhatsApp-data til en ny Android

Du kan overføre WhatsApp-chatsamtaler og data fra din gamle iPhone eller Android til din nye Android-enhed.

Det skal du have

• Din gamle telefon med WhatsApp-sikkerhedskopiering aktiveret eller din gamle telefon
  • Din nye Android-telefon
  • En stabil internetforbindelse

Vigtigt!

• Denne side indeholder en vejledning i, hvordan du overfører WhatsApp-chatsamtaler og data til en ny Android-enhed. De fungerer muligvis ikke sammen med andre operativsystemer og enheder.
  • WhatsApp kan ikke garantere, at overførslen af dine chatsamtaler kan gennemføres. Hvis du har spørgsmål,kan du kontakte WhatsApp-supportteamet.

Overførsel af WhatsApp-data fra en Android-enhed

Sådan overfører du data fra en Android-enhed til en ny Android-enhed:

Trin 1: Sikkerhedskopiér dine WhatsApp-data til din Google-konto

1. Åbn WhatsApp på din gamle Android-enhed.
  2. Tryk på Mere Mere øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Chatsamtaler og derefter Backup af chat.
  4. Tryk på Sikkerhedskopiér.

Trin 2: Installer WhatsApp på din nye enhed

Vigtigt! Hvis du har overført apps fra din gamle enhed til din nye Android, bør WhatsApp installeres på din nye enhed.

Hvis du ikke har installeret WhatsApp:

1. Gå til Play Butik-appen Google Play.
  2. Download WhatsApp.
  3. Log ind på WhatsApp med det samme telefonnummer, som du brugte på din tidligere enhed.

Trin 3: Gendan dine WhatsApp-data fra sikkerhedskopien

Du har to valgmuligheder, når du bliver bedt om at gendanne dine data:

• Tryk på Overfør fra gammel telefon for at gendanne via Wi-Fi.
  • Tryk på Gendan fra sikkerhedskopi for at gendanne via skyen.

Tip!

• Hvis du har flere Google-konti, skal du sørge for, at du er logget ind på den samme konto på dine enheder.
  • Hvis du har en opdateret backup i skyen, anbefales det, at du gendanner via skyen.

Fejlfinding

Jeg kan ikke finde en backup, når jeg prøver at gendanne WhatsApp
  1. Sørg for, at du er logget ind på den samme Google-konto på både dine gamle og nye enheder.
  2. Sørg for, at backup i WhatsApp er aktiveret og kørt på din gamle enhed. Se, hvordan du sikkerhedskopierer data på din enhed.
  3. Luk WhatsApp, og konfigurer igen på din nye enhed.
Nogle af mine WhatsApp-beskeder mangler efter gendannelse
  1. Tjek, hvornår WhatsApp sidst blev sikkerhedskopieret, på din gamle enhed.
  2. Konfigurer sikkerhedskopiering til Nej.
  3. Hvis du vil gendanne igen, skal du rydde appdata for WhatsApp på din nye enhed.
  4. Åbn WhatsApp.
  5. Følg vejledningen på skærmen.

Tip! Nye beskeder, du har modtaget på din nye enhed, går tabt.

Nogle af mine billeder mangler efter gendannelse
  1. Tjek, hvornår WhatsApp sidst blev sikkerhedskopieret, på din gamle enhed.
    • Det kan tage noget tid at gendanne gamle billeder i WhatsApp.
  2. Hvis de ikke vises efter 24 timer, skal du kontakte supportteamet for WhatsApp.
Jeg kan ikke finde WhatsApp på min nye enhed
  1. Tjek, om WhatsApp er installeret på din nye enhed.
    • Din enhed har muligvis ikke WhatsApp installeret som standard.
  2. Hvis WhatsApp ikke er installeret, kan du gå til Play Butik.
  3. Installer WhatsApp.
WhatsApp er allerede aktiv på min nye enhed

Vigtigt! Du kan ikke flette chathistorik, der er oprettet på en ny telefon, med chathistorik, der tidligere er oprettet på din gamle telefon. Hvis du gendanner din gamle chathistorik, erstatter den den nye chathistorik, du har oprettet på din nye telefon.

Sådan henter du din gamle beskedhistorik:

1. Afinstaller WhatsApp på din nye enhed.
  2. Geninstaller WhatsApp på din nye enhed.
Min nye enhed har et andet telefonnummer

Du kan ikke overføre dine WhatsApp-data til et nyt telefonnummer. Du kan dog ændre telefonnummeret på din gamle enhed til dit nye telefonnummer, før du overfører det til din nye telefon.

Tip! Andre apps til datamigrering understøttes ikke og kan forårsage problemer med migrering. WhatsApp sletter ikke dine data under en overførsel, og dine data går ikke tabt, hvis der opstår en fejl.

Relaterede ressourcer