Sovelluksiin ja verkkosivustoille kirjautuminen avainkoodeilla

Voit nyt kirjautua sisään avainkoodien avulla ilman salasanaa. Henkilöllisyyden vahvistamiseen ja avainkoodin luomiseen tarvitaan biometrinen anturi (esim. sormenjälki tai kasvojentunnistus), PIN-koodi tai pyyhkäisykuvio. Salasanojen ylläpitotyökalu tallentaa ja synkronoi avainkoodit, ja voit käyttää niitä kirjautumiseen muilla laitteilla.

Alla on lisää tietoa avainkoodeista.

Avainkoodeihin tutustuminen neljässä minuutissa

Avainkoodin luominen

Tärkeää: Jos haluat luoda avainkoodin sovellukselle tai verkkosivustolle, sinun on ensin rekisteröidyttävä kyseiseen sovellukseen tai verkkosivustolle. Kaikki sovellukset tai verkkosivustot eivät tue avainkoodeja.

1. Siirry sovellukseen.
  2. Kirjaudu sovellukseen.
    • Sovellus voi pyytää sinua luomaan avainkoodin, tai sinun on ehkä siirryttävä sovelluksen asetuksiin.
  3. Valitse Luo avainkoodi.
  4. Tarkista uudella avainkoodilla tallennetut tiedot.
  5. Luo avainkoodi näytön lukituksen avaustavalla.

Sisäänkirjautuminen avainkoodilla

Sisäänkirjautuminen avainkoodilla

1. Siirry sovellukseen.
  2. Valitse tili, jolla haluat kirjautua sisään.
  3. Viimeistele sisäänkirjautuminen käyttämällä näytön lukituksen avausta.

Näin avainkoodit toimivat salasanojen ylläpitotyökalujen kanssa

Jos haluat kirjautua sisään muille Android-laitteille, voit tallentaa avainkoodeja Google Salasanoihin tai muuhun kolmannen osapuolen ylläpitotyökaluihin, esim. Samsung Passiin, Keeperiin tai 1Passwordiin.

Näin valitset salasanojen ylläpitotyökalun avainkoodien tallentamiseen:

1. Avaa Android-laitteella Asetukset.
  2. Valitse Salasanat ja tilit.
    • Voit myös tehdä haun Salasana.
  3. Valitse ylläpitotyökalun nimi.
  4. Valitse haluamasi ylläpitotyökalu.

Näin voit antaa salasanojen ylläpitotyökalun ehdottaa avainkoodeja sisäänkirjautumisen yhteydessä:

1. Avaa Android-laitteella Asetukset.
  2. Valitse Salasanat ja tilit.
    • Voit myös tehdä haun Salasana.
  3. Laita käyttöön otettavan ylläpitotyökalun vieressä oleva valitsin päälle.