Log ind i dine apps og på dine websites med adgangsnøgler

Du kan nu bruge adgangsnøgler til at logge ind uden at bruge en adgangskode. Hvis du vil verificere din identitet og oprette en adgangsnøgle, skal du have en biometrisk sensor, f.eks. i form af fingeraftryk, ansigtsgenkendelse, pinkode eller mønster. Dine adgangsnøgler gemmes og synkroniseres af din adgangskodeadministrator, og du kan bruge adgangsnøglerne til at logge ind på andre enheder.

Få en bedre forståelse af adgangsnøgler:

Forstå adgangsnøgler på 4 minutter

Opret en adgangsnøgle

Vigtigt! Hvis du vil oprette en adgangsnøgle til en app eller et website, skal du først oprette en konto i den pågældende app eller på det pågældende website. Ikke alle apps eller websites understøtter adgangsnøgler.

1. Gå til appen.
  2. Log ind i appen.
    • Appen beder dig muligvis om at oprette en adgangsnøgle, eller du skal muligvis gå til appens indstillinger.
  3. Tryk på Opret en adgangsnøgle.
  4. Tjek de oplysninger, der er gemt med den nye adgangsnøgle.
  5. Brug enhedens skærmlås til at oprette en adgangsnøgle.

Log ind med en adgangsnøgle

Log ind med en adgangsnøgle

1. Gå til appen.
  2. Vælg den konto, du vil bruge til at logge ind med.
  3. Du kan logge ind ved at bruge enhedens skærmlås.

Sådan fungerer adgangsnøgler sammen med adgangskodeadministratorer

Du kan logge ind på andre Android-enheder ved at gemme adgangsnøgler i Google Adgangskodeadministrator eller en anden adgangskodeadministrator fra en tredjepart, f.eks. Samsung Pass, Keeper eller 1Password.

Sådan vælger du en adgangskodeadministrator til at gemme adgangsnøgler:

1. Gå til Indstillinger på din Android-enhed.
  2. Tryk på Adgangskoder og konti.
    • Du kan også søge efter Adgangskode.
  3. Tryk på navnet på adgangskodeadministratoren.
  4. Vælg den adgangskodeadministrator, du vil bruge.

Sådan aktiverer du en adgangskodeadministrator, så den foreslår adgangsnøgler, når du logger ind:

1. Gå til Indstillinger på din Android-enhed.
  2. Tryk på Adgangskoder og konti.
    • Du kan også søge efter Adgangskode.
  3. Tryk på kontakten ud for den adgangskodeadministrator, du vil aktivere.