Siirrä LINE-data iPhonesta Androidiin

Voit nyt siirtää LINE-chat-historian, yhteystiedot ja asetukset helposti iPhonesta Android-laitteeseen QR-koodilla.

Tärkeää:

• Voit siirtää uudelle laitteelle enintään 14 päivän chat-historian, joka tallennetaan LINEn palvelimille.
  • Yhdellä tilillä voi olla yksi laite. Kun kirjaudut uudella laitteella, vanha laite kirjataan ulos ja LINE-data tyhjennetään.
  • Ennen kuin voit ottaa käyttöön ja siirtää laitteen datan, sinun on asennettava LINE-sovellus Android-laitteeseesi.

Siirrä iPhone LINE ‐data Androidiin

Tärkeää: Chat-historia kannattaa varmuuskopioida ennen siirtoa. Valitse LINE-sovelluksen Home-välilehden oikeasta yläreunasta Asetukset Asetukset ja sitten Chat-historian varmuuskopiointi ja sitten Varmuuskopioi nyt ja seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.

1. Avaa LINE iPhonella.
  2. Valitse LINE-sovelluksen Home-välilehden oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Helppo siirto QR-koodilla. Pidä tämä näyttö auki iPhonella.
  4. Lataa LINE-sovellus Android-puhelimellesi.
  5. Valitse tervetulonäytöltä Kirjaudu sisään ja sitten Kirjaudu QR-koodilla ja sitten Skannaa QR-koodi.
  6. Kun sinua pyydetään käyttämään Android-puhelimen QR-koodiskanneria, skannaa iPhonen QR-koodi.
  7. Kun skannaat QR-koodin ja iPhonella kehote tulee näkyviin, valitse Vahvista ja jatka.
  8. Kirjaudu tilillesi valitsemalla Android-puhelimella Kirjaudu sisään .
  9. Datan siirto alkaa.

Vinkki:

• Voit varmuuskopioida LINE-pikaviestihistorian iCloudiin tai Driveen, mutta palauttaa sen vain samalle alustalle.
  • Voit siirtää seuraavaa dataa tilin siirtämisen yhteydessä:
    • Ystäväluettelo
    • Ryhmät
    • Profiilitiedot (LINE-tunnus ja kuvakkeet)
    • Tilaviestit
    • Albumit ja muistiinpanot
    • LINE VOOM ‐sisältö
    • Keepiin tallennettu data
    • LINE Pay- ja LINE-pistesaldot
    • Chat-historia 14 viime päivän ajalta
  • Pysy ajan tasalla LINEn uusimmista uutisista ja ilmoituksista LINEn viralliselta sivustolta.