Overfør LINE-data fra iPhone til Android

Nu kan du nemt overføre din LINE-chathistorik, dine kontakter og dine indstillinger fra din iPhone til en Android-enhed ved hjælp af en QR-kode.

Vigtigt!

• Du kan overføre op til 14 dages chathistorik til en ny enhed, som gemmes på LINE-serverne.
  • Du må kun have én enhed pr. konto. Når du logger ind på en ny enhed, logges den gamle enhed ud, og enhedens LINE-data slettes.
  • Inden du konfigurerer og overfører dine enhedsdata, skal du installere appen LINE på din Android-enhed.

Flyt iPhone LINE-data til Android

Vigtigt! Det anbefales, at du sikkerhedskopierer din chathistorik, før du overfører. Øverst til højre på fanen Hjem i LINE-appen skal du trykke på Indstillinger Indstillinger og derefter Sikkerhedskopiering af chathistorik og derefter Sikkerhedskopiér nu, og følg vejledningen på skærmen.

1. Åbn LINE på din iPhone.
  2. Tryk på Indstillinger Indstillinger øverst til højre på fanen Start LINE-appen.
  3. Tryk på Nem overførsel af QR-kode. Hold denne skærm åben på din iPhone.
  4. Download LINE-aååen på din Android-telefon.
  5. På velkomstskærmen skal du trykke på Log ind og derefter Log ind med QR-kode og derefter Scan QR-kode.
  6. Scan QR-koden på din iPhone, når du bliver bedt om det med QR-kodescanneren på din Android-telefon.
  7. Tryk på Bekræft og fortsæt, når du scanner QR-koden, og der vises en meddelelse på din iPhone.
  8. Tryk på Log ind på din Android-telefon for at logge ind på din konto.
  9. Dine data overføres.

Tip!

• Du kan sikkerhedskopiere din LINE-chathistorik til iCloud eller Drev, men kun til at gendanne den på den samme platform.
  • Du kan overføre følgende data, når du flytter en konto:
    • Venneliste
    • Grupper
    • Profiloplysninger (LINE-id og -ikoner)
    • Statusmeddelelser
    • Album og noter
    • LINE VOOM-indhold
    • Data gemmes i Keep
    • Saldoen på LINE Pay og LINE Points
    • De seneste 14 dages chathistorik
  • Gå til det officielle website for LINE, hvis du vil holde dig opdateret om de seneste nyheder og meddelelser i forbindelse med LINE.