Läs mer om Androids säkerhets- och integritetsinställningar

I Androids säkerhets- och integritetsinställningar finns

• en översikt över din status
  • varningar när det finns möjliga risker och förslag på åtgärder
  • rekommendationer om hur du kan förbättra din övergripande säkerhet och integritet.

Hitta dina säkerhets- och integritetsinställningar

Viktigt! Säkerhets- och integritetsinställningarna kombineras inte på alla Android-enheter, utan de kan vara uppdelade i två skilda avsnitt på vissa enheter.

• Telefon med Android 13 eller senare: Tryck på Inställningar Inställningar följt av Säkerhet och integritet.
  • Telefon med Android 12 eller tidigare:
    • Så här hittar du säkerhetsinställningarna: Tryck på Inställningar Inställningar följt av Säkerhet.
    • Så här hittar du integritetsinställningarna: Tryck på Inställningar Inställningar följt av Integritet.

Läs mer om alternativ för säkerhet och integritet

Hitta dina säkerhets- och integritetsvarningar

Titta högst upp på sidan om säkerhet och inställningar.

• Om du inte har några varningar står det Det ser bra ut.
  • Om du har en varning står det Enheten är i fara och en beskrivning av problemet nedanför.